lördag 1 januari 2011

Välkommen 2011!

Vi hade en toppenkväll igår. Trevligt sällskap och grym mat! Oxfilén var inte att leka med vill jag lova, den smälte i munnen! Men vad tusan hände vid tolvslaget? Regn... Rättare sagt spöregn :( Från -5 grader, till nollan, och sen -5 grader igen på bara några timmar? Galet ju! Min mage krånglade dock så vi traskade hemåt vid ettiden. Ellioth höll sig vaken hela kvällen och somnade först i vagnen när vi gick hem. Elton somnade också i vagnen, fast vid 21-tiden och då fick han gå hem och lägga sig hos mormor, mycket skönare för honom ju!

Det är så skönt med Emma och Sebbe...Vi hade inte träffat dem sen i somras, och då var det bara över en snabbfika, och innan dess var det förra nyåret, men ändå så känns det alltid som om det vore igår när vi träffas! Underbara människor!


Mina fina hjärtan när vi anlände festen.
Kocken som bjöd på den goda maten.
Ellioth kramar om sötnosen Enya.
Chili, Ellioth & Enya läser lite.
Fina Emma.
Vår lilla Eltonina :)
Älskar den här bilden, Ellioth in action.
Jag dör fortfarande...som de smilar mot varandra :)
Underbara, underbara ungar!
Toksöta Chili & Enya!
Tolvslaget...
...här med :) Skyddar sig från regnet!
Vårt nya år kunde inte börjat bättre...Vi fick sovmorgon ända till kl. 11! Tack snälla, finaste, underbaraste, älskade mamma & pappa, vi älskar er!
Dagen i ära har vi bara slappat. Legat på soffan och kikat på Pippi :) Nu sover grabbarna och M och jag ska avsluta kvällen på soffan också! God fortsättning alla fina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar