söndag 9 januari 2011

Home sweet home!

Den här godingen ligger i skrivande stund och sover på min mage <3

Åh vad det är skönt att vara hemma. Tror man blir sjukare av att ligga på sjukhus för här hemma känner jag mig mycket piggare. Behöver dock samla rejält med krafter då jag är ordentligt matt. Tog en dusch förut vilket var en ordentlig kraftansträngning för efteråt sov jag i 1,5 h. Därefter packade jag upp en väska och sen var jag tvungen att vila igen. Måste försöka få i mig lite mat för det har det varit dåligt med de senaste dagarna. Jag känner ingen smak och istället växer det bara i munnen :(

Ellioth hade lite glansiga ögon förut och då visade tempen 39 grader, typiskt. Blev extra orolig eftersom han sovit hos mormor o morfar i helgen och de åker till Thailand på torsdag. Hoppas verkligen inte han smittat dem!!

Imorgon blir det till att stanna hemma från skolan eftersom jag fortf känner mig så hängig men också för att jag fortf smittar. Känner jag mig lite piggare får Ellioth vara hemma med mig så får Elton gå till dagis och M jobba. Men är jag fortfarande för matt blir vi ju hemma allihopa!

Nu ska jag ringa och se efter var M och Ellioth tog vägen. De åkte för att hjälpa Mange (Ellioths gudfar) vars bil inte startade!

Btw så berättar Ellioth för alla han träffar att polisen var hemma och hämtade hans mamma. Han blandar ihop polis och ambulans :) Undrar vad de ska tro på dagis :)?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar