tisdag 4 januari 2011

Borttappade...

De här två godingarna bakar just nu Dumle-muffins! Vi har nämligen något att fira, Halajna är GRAVID! Det var det jag var så lycklig över häromdagen... Det känns liksom som om det är jag som är det :)

Vi hade det jätteskoj på museet, ända tills vi skulle gå över till det andra museet. Jag kunde inte hitta Ellioths, sprillans nya, lovikavantar :( Jag letade överallt tills Ellioth kom och sa: "Ja kan visa dej mamma, vart jag lagt dom!". Sedan sprang han fram till ett skåp, som var låst. Ellioth bad mig öppna men det kunde jag ju inte, någon annan hade ju tagit det skåpet. Killen i entrén lovade att hålla koll på skåpet och ringa till det andra museet när någon öppnade skåpet. Det gjorde han aldrig men när vi ringde dit hade de hittat dem, lycka :) Ellioth grät stora krokodiltårar när vi först fick gå därifrån utan hans fina vantar (som farmor gjort!).

Efter museibesöket gick vi ner på stan för lunch på Max. Därefter blev det ett varv på stan och vi kom inte hem förrän alldeles nyss :) Nu är vi slitna och ska strax slänga oss på soffan..,

Godkväll!

1 kommentar:

  1. Jaa, fina Helena är gravid :)
    Blev så glad när jag fick veta det i fredags :)

    Skönt att vantarna kom fram :)

    SvaraRadera