fredag 14 januari 2011

Doften av M!

Sovmorgon till 8.10, galet nice. Det var inte riktigt lika nice att vakna och vara helt toksugen på kiwi. Jag skulle kunnat döda för kiwi! Men efter min graviditet med Ellioth blev jag allergisk mor kiwi. Äter jag en börjar det först klia i halsen, sedan blir det fosterställning pga mastodontmagknip och sedan kräks jag. Så fortsätter det i ett halvt dygn, så nej det är inte riktigt värt det!

Sover som en kratta på nätterna då Elton kommer in till oss strax efter midnatt. Han kryper intill mig och ska ligga helst på mig, eller i mitt armveck. Jag flyttar ut och ligger ute på sängramen och ungen flyttar efter. Och efter ungen flyttar Mange. Så vi kan sälja vår 1.80-säng och köpa en 80 istället, mer utrymme utnyttjar vi inte ändå!
Så nu har jag krupit ner på Manges sida av sängen (finns det något bättre? Det luktar så mycket honom där- älskar doften av hans ansiktskräm!) för att sluta ögonen en liten stund! Efter lunch far jag till biblan för att skriva tenta, får se om jag får sälle av finaste Erika?!

Pappa har ringt också! De är i säkert förvar på ett fint hotellrum på Krabi! Det var tydligen "för jävla varmt" som pappa uttryckte sig. Jobbigt, tur att vi har lagom "varmt" här och slipper vara avis på dem :S

1 kommentar:

  1. Har hört att det är flera som tål gul kiwi men inte grön, testa om du vågar :S
    Kram Karro

    SvaraRadera