onsdag 19 januari 2011

Ta efter detta:

Två riktiga medmänniskor gjorde min kväll, TACK godingar!!

Christine Jansson har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "In på bara skinnet!":

Har man hängpattar (vilket Sofia inte har) är det fel. Har man silikon är man en bimbo. Är man tjock är man en fet valross som bör gömma sig i tält (inte konstigt att folk har anorexia & bulimi till höger & vänster när vuxna människor är kläcker ur sig så korkade kommentarer). Är man smal är det inte heller bra. Vad är idealet? & vem fan bestämmer det? Vafan! Skönhet ligger i betraktarens ögon men vad är grejen med att klanka ner på andra? Får inte en person vara nöjd med sig själv utan att folk säger den ena fula kommentaren (anonymt dessutom. Visa för fan lite stake!)efter den andra?
Jag har en mage som är en bagares dröm (aka degmage), myggbett till pattar (ibland tror jag att dom är finnar & försöker klämma dom men kommer på mig själv med att det är tuttarna jag klämmer på) & stora fötter (yeah! Min storlek finns alltid kvar på rean!), men jag är, precis som Sofia, nöjd med mig själv ändå! Detta är väl ändå ett tecken på mognad. Att man är nöjd med sig själv & har kommit till insikten att om någon inte håller med, fuck that! Vi är alla unika & fina på våra egna sätt (fast vissa är mer korkade än andra)!
Ps. Trots skavanker efter födseln kan man få omkull lammkött ändå! Woop! Woop!

Pussar till dig, snygg-sofia! /Chrissan




S har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "In på bara skinnet!":

Hej.. Jag har tänkt att skriva en kommentar till dig många gånger med anledning av de grymt onödiga och jävlig dumma kommentarer du får. Jag blir arg hur människor som är över 15 år (dvs borde vara vuxna nog att förstå hur man ska bete sig mot andra!) kan kalla någon annan människa som de inte känner för dålig mamma, tjock m.m. Jag förvånas dock inte att dessa människor inte vågar lämna sitt namn utan blir anonyma. Hade de vågat säga samma saker till dig, ansikte mot ansikte, som de vågar när de sitter bakom skärmen och knappar? Knappast! Inte så lustigt att barn mobbar andra barn om deras föräldrar beter sig såhär?! Ren osäkerhet och avundsjuka tyder dessa anonyma kommentarer på.

Jag tycker iallafall att du är GRYMT DUKTIG som klarar av allt, spec att läsa till lärare samtidgt som du har två små barn. Jag pluggar själv till ekonom och vet hur stor press/stress/ångest skolan ger. Jag skulle själv aldrig klara av skolan och två små barn samtidigt, jag klarar knappt av skolan som det är idag. Klart det sticker i folks ögon? Spec när man har pluggat på högre nivå själv.

Hoppas du inte tar åt dig av allt dumt som skrivs för det stämmer inte nånstans. Troligtvis känner inte dessa anonyma inte dig, har kanske inte ens sett dig i "verkligheten". Som gammal linköpingsbo vet jag att bla att du inte är tjock.. Jag förstår inte hur man kan lägga ner tid på att kommentara kränkande kommentarer på någons blogg, jag kan gärna överta den tiden så att mitt dyng blir längre så jag hinner med allt som ska göras varje dag.. Sköt om dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar