tisdag 18 januari 2011

Idag var jag en duracellkanin :)

Jag bara älskar sådana här dagar! Sådana dagar som man är så sjukt effektiv och hinner med tusen saker. Jag har inte bara hunnit med alla de där ärendena, tvätten och tentan utan därefter har jag även handlat, diskat, plockat ur diskmaskinen, hämtat ungar på dagis och därefter busat med ungar tills båda två tokdäckade. Den ena i sin säng och den andra i min famn på soffan - TOKMYS!

Måste även visa er några fynd jag gjorde idag. Jag har ju megaallan-byst (har alltid haft!) och har jättesvårt att hitta bh:s. Eller bh:s finns ju men sällan några snygga. Och jag betalar inte 300 kr för en ful kärring-bh utan den då får det oftast istället vara och jag kör på mina gamla. Men så innan jul hittade jag världens snyggaste och skönaste bh som jag i princip bor i nu, för ynka 99 kr (rea på Lindex). När jag var iväg och handlade idag så fick jag se att Lindex hade "ta 2 betala för 1 på alla rea-underklädesplagg" så jag gjorde en chansning och rusade in. Och där hängde den, min älsklings-bh fast i rött (den "gamla" är svart). Hittade även en annan röd bh, matchande trosor och lite smycken så för 169 kr fick jag två bh:s, två par trosor, två par ringar och två par örhängen :) Tilläggas bör att en bh normalt sett kostar 179 kr. Det kallar jag fynd :)



Btw, så får jag massvis med gulliga kommentarer också som jag självklart publicerar! Dem kan ni läsa under respektive inlägg. Favoriten hittils är nog Chrissans alltid så väl valda ord ;-):

Sofia, du är en milf & det vet både du, jag & alla som läser din blogg! Alla elaka kommentarer är typiska exempel på att den svenska avundsjukan existerar. Dock är det väldigt sorgligt att folk ska behöva klanka ner på andra för att själva må bättre. För mig är den ekvationen helt obegriplig, men vad vet jag?
Hur som, du är alldeles förträffligt snygg & unik precis som du är! Såklart att det svider i bitterfittornas ögon. Det skulle det göra i mina också om jag inte vore så jävla het! ;D
/Puss Chrissan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar