tisdag 11 januari 2011

just another day:

Idag var det ju back to school för min del och det kändes vill jag lova. Första dagen jag var ur sängen och då slog jag på stort med heldag! Var helt slut när jag kom hem och ville bara krypa ner i sängen men istället sprang jag iväg till dagis för att hämta hem Elton och därefter gick vi och handlade. Så till middagen vid 18.30 var första gången jag satte mig ner och tog det lugnt, brakstart med andra ord! Helt slut? Ja!

Imorgon går vi tillbaka till den "normala" vardagen igen. Ellioth är frisk, så båda brorsorna ska till dagis så Mange får åka till jobbet och jag kör en heldag på universitet! SKÖNT! Och nu peppar, peppar, hoppas vi att vi klarar oss från nya sjukdomar, tycker vi har testat på tillräckligt de senaste dagarna! Det jävliga är bara att mamma och pappa som sagt ligger nu, ska se vad jag kan fixa till dem på min telefontid imorgon :)
Visste ni att det faktiskt finns medicin mot virus? Någon som vet om det är nytt? Förut fick man ju alltid höra att "det är virus, finns inget att göra, bara hem och vila!"...

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll SKA jag mysa med min man. Igår när vi gjort oss iordning och krupit ner i sängen för att mysa till det vaknade ju självklart Elton så tji fick vi :)
Bjuder på några bilder jag knäppte igår:

sjukling...
himlen var så galet vacker utanför.
tungan rätt i munnen...
...just like his brother :)
mina finaste, käraste grabbar. LOVE.
här ser vi vem som har makten över tv:n :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar