måndag 31 januari 2011

Mardröm.

Tandläkarbesöket gick allt annat än bra. Lustgasen på max och fyra bedövningssprutor och ändå sprutade tårarna, så ont gjorde det. Tanden vägrade bli bedövad. Och sprutorna, snälla döda mig! Det knakar och knastrar. Jag grät när jag satte mig i bilen, jag vill aldrig gå dit igen! Men jag måste tyvärr, lagningen är bara provisorisk.
Jag ska ju börja gå med psykolog nu i februari för att bota min tandläkarrädsla. Jag har tvivlat hela tiden och idag sa tom tandläkaren att det aldrig kommer gå. När jag inte ens klarar av en behandling med lustgas. Jag har två hål kvar efter den här satans tanden och tandläkaren tror att det får bli narkos på kvarstående... Läskigt men ändå skönt!

Nu är jag däremot bedövad i halva huvudet. Dessutom lite i läppen då hon råkade sticka mig med sprutan där :S Kul att bedövningen kommer sitta kvar i 6-9 h och jag bara har ätit två knäckemackor på hela dagen, min mage verkligen skriker efter mat.
Ingen bra dag alls.

Gymmet imorse var onödigt, träningspasset (läs: tandläkarbesöket) nyss hade varit mer än nog. Tur jag hade träningskläder på då jag kunde vrida ur svetten ur dem. Nu inväntar vi bara träningsvärken, den kommer imorgon!
Ska sluta ögonen en stund nu, jag är verkligen helt slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar