måndag 17 januari 2011

För det första så är jag ingen "bitterfitta"! För det andra lilla vän så har jag hunnit med en hel del i mitt liv och jag kan fortfarande ut och resa tillsammans med min sambo om jag så vill :). Förra året var vi i Greklan ca 1 vecka, jättemysigt var det och lill plutten hade mormor och morfar som barnvakt just då :). Sen tror jag inte att min sambo hinner att vara otrogen faktiskt, han behöver iof inte jobba så mycket eftersom att han har en bra lön och är utbildad ingengör :). Och nej, du har inte bett mig att läsa din blogg? Jag läser många bloggar och tycker det är roligt, reagerar lite på att du är så fruktansvärt omogen för och vara i den ålder du är bara.

Jag är glad över att jag fick barn tidigt, på det sättet så kan jag börja göra lite saker senare i livet när de växt upp och kan klara sig själva, har en massa år på mig då och det känns härligt faktist! :) Dessutom är jag inte fet och sitter heller inte på ett fett arsle, jag rör på mig väldigt mycket även om jag är gravid, duvet man kan ju inte börja äta en massa skit och lata sig bara för att magen växer, kg sätter sig där iaf, lär dig det ;).

Sen förstår jag inte hur du kan ta bilder på random personer när du tex sitter på bussen osv, vet du inte att det är olagligt??

Hade! Linda

Kära bitterfitta...

Vi var i Turkiet förra året och hade båda barnen med. Cypern sommaren innan det, och Ellioth var med. Thailand i en månad samma år, och Ellioth var med. Turkiet sommaren innan det, och Ellioth var med...Behöver jag fortsätta? Varför hade ni inte med ert barn? Din man är ju ingenjör, tjänar ju skitbra...Men vad gör du då? Hemmafru? Ens avslutat högstadiet?
Min man är också ingenjör, tjänar pengar som tusan! Vi äger en lägenhet också, och en bil...Seriöst? Ska vi fortsätta tävlingen? Du vet väl att hela livet är en tävling? Mest pengar och saker när man dör vinner!! Eller var det kanske inte så?
Och du, den dagen du kan säga namnen på de personer jag fotade på bussen så ska jag sluta göra det! Jag kan iaf inte avgöra namnet på människor enbart genom att se deras underdelar, kan du?

1 kommentar:

  1. Sofia! Jag hoppas verkligen att du INTE tar åt dig av kommentarerna!
    Du är JÄTTEFIN! Låt dom vara avundsjuka och bjud dom på ännufler hot Mama bilder ;)
    Kramar Malin

    SvaraRadera