söndag 30 januari 2011

I´m back!

Bloggen, du saknas mig...So here we go again!
Jisses vad många ni var som mailade mig och ville fortsätta följa oss i bloggen, kul :)
Jag har klickat runt i blogspot och försökt lösenordsskydda bloggen men jag hittar inte... Kikade in blogg.se för där vet jag att man kan göra det men att skriva inlägg på blogg suger ju. Så jag blir kvar här, jag har ändrat så att det inte går att kommentera anonymt längre!

Gårdagen var trevlig, till en början iaf. Jag for ner på stan och köpte hem lite nya kläder till Mange och mig och därefter åkte vi till Josse, Jocke och Kellis. Josse har fyllde för länge sedan men efter sjukdom från båda sidor så fick vi fira först nu! Det var jättrevligt tills Mange och jag blev osams och fick fara därifrån. Det har varit en tid nu men alldeles för lite sömn och för mycket stress så igår rann bägaren över. Inget värre än att det gick att lösa förstås!

Idag har vi hittills inte hunnit med mer än att ha ätit lite frukost och städat en garderob. Massor bus och mys också förstås. Efter lunch åker jag och Ellioth ner till stan och byter några av sakerna jag köpte igår medan pappsen och Elton stannar hemma och sover middag!

Vi hörs ikväll!

Mina godingar vid frukosten:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar