torsdag 27 januari 2011

Snorungar!

Word.
  • Sofia jag tycker att du har helt rätt i att det är viktigt att visa känslor för sina barn. Hur ska de annars kunna identifiera sina egna känslor?! Det kan rent av vara farligt för barn som aldrig ser sin omgivning uttrycka alla känslor i registret. Det är nog bland det finaste man kan ge ett barn, känslor utan glorifiering, de kommer själv att kunna referera till sin omgivnings känslouttryck när de upplever det senare i livet. De kommer också då vara trygga med att det inte är farligt att vara ledsen, mamma var ledsen men det blev bättre alltså kommer det bli bättre för mig med! Fortsätt kämpa Sofia, du gör det så bra! Kram Frida

  • Hej! Varför får man inte gråta för sina barn?! Förstår verkligen inte hur en del tänker. Vad är det för konstig bubbla som de uppfostrar sina barn i, där vuxna inte kan bli rädda och ledsna? Allt är inte glatt hela tiden och det är väl inget man behöver dölja? Jävla prettomorsor!


Största delen av dagen har spenderats nere på stan för att lyssna till två föreläsningar. Den första var kass och Mathilda och jag bestämde att gå i pausen. Gubben valde dock att inte ha någon paus så där fick vi fint sitta kvar. Den andra var grym, föreläsaren var sjukt snygg också :) Iaf hans armar, han var tydligen 48 :) Sedan att han diskuterade konflikthantering och var sådär hård fast ändå mjuk, GRRR! Skämtosido blir alla föreläsningar bra när man har gott sällskap!
Men satan vilka snorungar det finns där ute...Alla föräldrar borde gå kurs i uppfostran! (Jag behöver inte, mina föräldrar gav mig den bästa och jag kommer ta efter...)

När jag kom hem från stan hämtade jag hem mina busungar och så satte vi fart med att städa lägenheten. dammsugningen hjälpte Ellioth mig med och moppningen Elton. Sin städtokighet måste de ärvt av sin mormor ;-)
Nu sitter jag redan nyduschad i soffan och tänker stanna där resten av kvällen!
Godkväll!




Mina fina badpojkar vid duschningen nyss:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar