onsdag 19 januari 2011

In på bara skinnet!

Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Idag var jag en duracellkanin :)":

ösch, måste vara jobbigt att ha vänner som ljuger för än, du vet ju att du ser ut som en valross med hängpattar, och då har du inte ens fyllt 30... :S spela roll, nej, men du ber om ärliga ord i och med dina inlägg! och bara för att någon tycker du är ful, så är dom inte svartjsuka... eller är du svartsjuk så fort du tycker någon är ful? och nej förväntar mig inte att detta publiceras, som så många andra inlägg ;) du väljer ut dom med omtanke!!



Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Idag var jag en duracellkanin :)":

haha, så stora har du inte haft att du inte kunnat köpa normala bhar. skillnaden är att du är tjock idag. Se till att banta så slipper du bh-prolbemet!
snälla bjud på en bikini bild på supersexiga du??


Såhär ser jag ut:
taget igårkväll med min iPhone, därav den dåliga kvaliteten
tagit imorse
Tjock? Nej, håller inte med. Valross med hängpattar? Håller inte med på den heller. Hade jag lagt ut dessa bilder om jag hade dåligt självförtroende? Nej, precis!
Jag är nöjd med hur min kropp ser ut idag. Visst vill jag tighta till magen, huden är fortfarande lite slapp sedan graviditeten som ni ser. Men det blir bättre för varje dag, och speciellt när jag kommer igång med träningen ordentligt! Och bristningarna är ju inte så mycket att göra åt, de kommer ur något gott trots allt. På sommaren, när jag är brunbränd, syns de heller knappt alls!
Sedan har ju alla komplex, men överlag är jag nöjd!

Och jag håller fast vid att ni är avundsjuka (inte svartsjuka, det är en annan grej) på mig, annars skulle ni inte hålla på som ni gör. Det tillsammans med att ni själva mår dåligt! Ni kan inte unna människor framgång... Jag är gift med en underbar man och har två underbara barn (ibland monster!). Vi äger som sagt en lägenhet och en bil. Mange har ett bra jobb och jag går en bra utbildning...Sådant sticker i folks ögon och därför försöker ni trycka ner mig på en svag länk som ni tror är min kropp. Hade jag haft en "Victora Secrets-kropp" hade ni antagligen gnällt på att jag var för smal. Hade jag varit lagom hade jag antagligen haft ful bil osv... Och en annan sak, jag mår bra, jag har bra hälsa! Det är inte synd om mig. Hade jag exempelvis varit en tvåbarnsmor med cancer, hade ni aldrig fällt dessa kommentarer. Då hade ni antagligen suttit och gråtit över min blogg. Men le åt någon som är lycklig, det går tydligen inte!?

Jag är jäkligt less på det här nu så det här är de sista kommentarerna jag publicerar såhär och svarar på! Fan skärp er, unna era medmänniskor lycka istället!

3 kommentarer:

  1. Hej.. Jag har tänkt att skriva en kommentar till dig många gånger med anledning av de grymt onödiga och jävlig dumma kommentarer du får. Jag blir arg hur människor som är över 15 år (dvs borde vara vuxna nog att förstå hur man ska bete sig mot andra!) kan kalla någon annan människa som de inte känner för dålig mamma, tjock m.m. Jag förvånas dock inte att dessa människor inte vågar lämna sitt namn utan blir anonyma. Hade de vågat säga samma saker till dig, ansikte mot ansikte, som de vågar när de sitter bakom skärmen och knappar? Knappast! Inte så lustigt att barn mobbar andra barn om deras föräldrar beter sig såhär?! Ren osäkerhet och avundsjuka tyder dessa anonyma kommentarer på.

    Jag tycker iallafall att du är GRYMT DUKTIG som klarar av allt, spec att läsa till lärare samtidgt som du har två små barn. Jag pluggar själv till ekonom och vet hur stor press/stress/ångest skolan ger. Jag skulle själv aldrig klara av skolan och två små barn samtidigt, jag klarar knappt av skolan som det är idag. Klart det sticker i folks ögon? Spec när man har pluggat på högre nivå själv.

    Hoppas du inte tar åt dig av allt dumt som skrivs för det stämmer inte nånstans. Troligtvis känner inte dessa anonyma inte dig, har kanske inte ens sett dig i "verkligheten". Som gammal linköpingsbo vet jag att bla att du inte är tjock.. Jag förstår inte hur man kan lägga ner tid på att kommentara kränkande kommentarer på någons blogg, jag kan gärna överta den tiden så att mitt dyng blir längre så jag hinner med allt som ska göras varje dag.. Sköt om dig!

    SvaraRadera
  2. Har man hängpattar (vilket Sofia inte har) är det fel. Har man silikon är man en bimbo. Är man tjock är man en fet valross som bör gömma sig i tält (inte konstigt att folk har anorexia & bulimi till höger & vänster när vuxna människor är kläcker ur sig så korkade kommentarer). Är man smal är det inte heller bra. Vad är idealet? & vem fan bestämmer det? Vafan! Skönhet ligger i betraktarens ögon men vad är grejen med att klanka ner på andra? Får inte en person vara nöjd med sig själv utan att folk säger den ena fula kommentaren (anonymt dessutom. Visa för fan lite stake!)efter den andra?
    Jag har en mage som är en bagares dröm (aka degmage), myggbett till pattar (ibland tror jag att dom är finnar & försöker klämma dom men kommer på mig själv med att det är tuttarna jag klämmer på) & stora fötter (yeah! Min storlek finns alltid kvar på rean!), men jag är, precis som Sofia, nöjd med mig själv ändå! Detta är väl ändå ett tecken på mognad. Att man är nöjd med sig själv & har kommit till insikten att om någon inte håller med, fuck that! Vi är alla unika & fina på våra egna sätt (fast vissa är mer korkade än andra)!
    Ps. Trots skavanker efter födseln kan man få omkull lammkött ändå! Woop! Woop!

    Pussar till dig, snygg-sofia! /Chrissan

    SvaraRadera
  3. man har extra tur (idealmässigt)om man avslutar sin graviditet utan några bristningar absolut.. men vafan, livet går inte under bara för att man har dem, jag har precis som du fått lite(eller kanske till och med mycket) påminnelser på magen efter att jag har varit gravid men istället för att se på dem med sorg så ser jag på dem med glädje, ett minne och en påminnelse om anledningen till varför dessa kärleksmärken sitter där de sitter.
    Man går in i en graviditet med vetskapen om att man eventuellt är en utav de som kommer få bristningar. De som kläcker sina dumma kommentarer verkar tycka att man kanske då skulle ha avstått från att skaffa barn för att slippa dessa ljussken på kroppen. Själv tycker ja att mitt barn och kommande barn är värda varenda litet märke på min kropp, pattar som mage. Du är jättefin.. MED dina påminnelser om dina ursöta barn du och din karl haft LYCKAN att få till.
    Folk har stora leverfläckar lite här och där på ovanliga ställen, kanske inte det snyggaste i världen heller enligt en del, och de har INGA barn tack vare dem så jag förstår inte varför man klagar på folk som har fått bristningar och i utbyte en hel och frisk liten baby, sinnessjukt.

    Och utöver det.. Är inte så att man kan göra nått själv åt det så vad ger det att folk påpekar att man ser "förjävlig" ut pga att man har bristningar? Snacka om att bara ta ut sin egen dåliga självkänsla på någon annan stackare.

    Kram på dig Sofia och dina glädjemärken =)

    / Camilla

    SvaraRadera