torsdag 20 januari 2011

Anmäld!

Har suttit i telefonen med polisen hela morgonen. Fick en mindre trevlig kommentar igårkväll där personen hotade mig, men även min familj. Av texten att döma så är det här en psykiskt sjuk person och polisen såg allvarligt på det... Nu ska ip-nummer luskas ut (blogspot har haft lite problem några dagar) och sedan kommer personen anmälas för olaga hot!

Jag blir riktigt mörkrädd. Den svenska avundsjukan, jag finner inte ord. Att inte folk kan fokusera på sig själva istället och se till det de faktiskt har istället för det de inte har.
Och nu när jag lagt ut bilder på min kropp då var det inte den det klankades ner på längre utan då var det mina "mullvadsögon", haha, ja ni förstår...

Många av de elaka kommentarerna har innehållit frågor om varför vi inte flyttar till hus om nu M tjänar så bra och jag tänkte faktiskt svara på det.
Man kommer inte så långt på endast en inkomst, jag har ju CSN och får inte tillgodoräkna mig det som någon inkomst tyvärr. Visst skulle vi få låna ett par miljoner på M:s lön, om man räknar på dagens räntor. Men bankerna räknar på hur den ekonomiska situationen skulle se ut ifall räntorna steg till max (tack och lov- annars skulle många sätta sig i knipa!). Och visst skulle vi klara det även då eftersom vi har mina CSN-pengar utöver de pengar dem räknar på men på endast M:s lön går inte ekvationen ihop då.
Dessutom bor vi så jäkla billigt här och trivs så himla bra, så under tiden jag studerar så kan vi lika gärna bo här. Dessutom kan vi då spara undan en massa pengar som dels kan gå till några resor men även vara kontantinsats till ett hus i framtiden!
Men visst är trapporna kämpiga med två overallklädda grabbar under vardera armen. Ellioth gåroftast själv och i sommar kommer även Elton göra det så då är det problemet ur världen!

Nej, nu ska jag skicka in tentan och sedan ta tag i dagens aktiviteter... Ellioth ska till tandläkaren vilket både han och jag tycker ska bli spännande :)

2 kommentarer:

  1. Bra att du anmälde personen i fråga. Jag menar, hotar man här kan man ju lika gärna göra det i verkligheten. Eller vänta, staken fattades ju!
    Hur som, hoppas att du inte tar åt dig av alla elaka kommentarer (vilket jag inte tror att du gör). Du vet så mkt bättre än så, mullvadsöga (haha! Wtf?!)!
    Dock kan jag inte låta bli att bli road av kommentarerna som är tagna ur luften. & ännu mer road blir jag av hur personer kan sjunka så lågt att kläcka den ena dumma kommentaren efter den andra, som dessutom inte stämmer för fem öre!
    Ha en kanonhelg (ja, nu tar vi helg va?!)! Puss

    SvaraRadera
  2. Men vem har med att göra om ni bor si eller så? Jag tycker inte du behöver förklara dig för alla bor ju olika och vem säger att bara för att man KAN så ska man bo i hus. Det är så sjukt mycket jobb med att ha ett hus och jag saknar massor att bo i lägenhet, till och med hyresrätt så man inte behöver engagera sig. :P
    Men hoppas nu att den här idioten blir "hittad" så det blir nån rättvisa av det hela, du har fått ta alldeles för mycket skit redan. Tur att du är stark! :)

    SvaraRadera