söndag 16 januari 2011

Egentid med varandra? Vad är det?

En glad lillprins <3

Det var annat inatt. Vid 01.30 vaknade vi av en skållhet liten Elton som stod och grät i sin säng. Han fick komma in till oss, få panodil och bli nakenfis men sedan levde han rövare i över en timme innan han somnade igen. Vid 07.30 vaknade en tokglad liten clown och sedan dess har vi inte märkt av någon mer feber heller. Nu får det vara nog med sjukdom, imorgon SKA ungarna vara friska för då SKA de till dagis! Mange måste jobba och jag måste verkligen skriva tenta!!

Igår hade M och jag lite serious talk om vårt förhållande. Det behövdes verkligen och vi var helt överens om att vi måste hitta på mer saker tillsammans. Man glömmer bort/hinner inte med varandra när man har två små barn, sorgligt men sant! Och visst har vi barnvakt till Ellioth ibland men vi har alltid ett barn hemma... Vi har iaf en liten "weekend" inbokad för oss själva i sommar i samband med ett bröllop där vi ska bo på herrgård, det ser vi fram emot!
Under tiden får vi hitta på saker tillsammans och ha barnen med oss... Så idag bjuder vår fina M oss på lunch på stan är det tänkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar