fredag 4 oktober 2013

Världens bästa fredag!

FREDAG, världens bästa fredag! Det var längesedan jag kände sådan lycka över just den här dagen. Jag har ju liksom jobbat och jobbat varje helg (vilket jag älskat, ni vet!) så fredagen har varit som vilken dag somhelst. Men idag, äntligen så kan jag också säga TGIF! Sååå himla skönt att ha mannen hemma efter fyra dagar ensam. Så länge kidsen har sällskapat mig har det varit hur mysigt somhelst men när de lagt sig, nej fy vad tyst och ensamt det varit då. Det passar inte mig alls. Men nu har vi ju fått sakna varandra, och det har varit mysigt. Och nu när han kom hem lite extra kär passade jag på... Vi var på Signalen och skulle handla fredagsmys och där finns ett Lindex, med en tröja som Ellioth jag vet att Ellioth skulle dö för. Nu är det väl så att den är på tjejavdelningen, och är en tunika egentligen men han gick med på köpet efter lite tjat. Elton ville också ha en, så nu har vi två grabbar som kommer springa omkring i små hästtunikor...
 
Söt va? Eller nä, cool!?
 
 
 Nu har M förvisad mig till soffan där jag ligger och sörplar vin medan han lagar mat, GÖTT!
Och se så fina presenter han kom hem med: "I love Paris-tröjor" till grabbarna, ett Eiffeltorn i form av en nyckelring och tre nya Iittala-lyktor till mig. Jo, men alltså ska det fortsätta så kan han fortsätta resa. Det behöver inte vara så ofta dock (han åker redan på onsdag igen, suck!)!

Och Ellioth, ja han är ju hos Tuwa där han även ska sova över. Han brydde sig måttligt om mig när jag var där och lämnade hans kläder och cykel. Han ville helst att jag skulle åka direkt men jag stannade kvar en stund och myste med min idol, Tyra. När jag och Elton sedan åkte så var det en snabb kram och puss och sedan sprang de in och åkte. En av oss hoppar vinet ikväll ifall det skulle vara så att han längtar hem, jag tror inte chansen är så stor dock :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar