tisdag 15 oktober 2013

Och Skalman han är tlött

Todays: i min nya "frökentröja" jag köpte i Malmö sist!
 
Jag är verkligen en periodare när det gäller sömn. Antingen sover jag som en stock, utan uppvak en enda gång under natten. Eller sover jag gott men springer upp på toa en gång eller två. Eller som nu, katastrof. Sover ingenting. Ligger vaken, och får panik just därför. Jag hatar att inte kunna sova. Jag är så himla beroende av sömn, annars blir jag ju det där monstret alla fruktar. Igår natt sov jag ju illa vilket resulterade i den där halvtimmen sömn på förmiddagen och sedan däckade jag i två timmar på eftermiddagen (litteraturen är värsta sömnpillret för mig!). Det blir ju då en ond cirkel och jag var inte alls trött igårkväll vilket resulterade i ännu en vakennatt. Så idag är jag trött som ett as men aktiverar mig hela tiden så att möjligheten till sömn inte finns. För ikväll ska jag fasen stupa i säng!
 
Och min motivation till tentaplugg är obefintlig. Puts, väck, borta! Jag orkar inte, jag vill inte! Har jag ens något intresse? Tror inte det. Den enda motivationen i denna kurs har varit föreläsningar och seminarium då vi haft en så jäkla skön lärare. Höll på att börja tjuta idag när han knäcker: "Nä, men detta var sista seminariet då. Tack som fasen för den här tiden, ni har varit jättekul att ha!". Blödig som man är liksom blev ögonen helt fuktiga.
 
Nähe, dags att ta tag i eftermiddagen. Snart ska jag ta en promenad med Karin, vilket var månader sedan sist, och sedan ska jag nog till stan för en fika med en annan vän. Allt för att slippa plugga eller packa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar