onsdag 23 oktober 2013

250 liter kläder / unge!

Hey, vad gillar ni mitt nya linne jag fyndade på H&M idag då? 25 spänn, asskönt, luftigt träningslinne. Jag är glad!
Invigde det på dagens CX-pass. Jag fattar inte hur det kan spruta så mycket svett på de få 30 minuterna som passet varar. Det är så sjukt jobbigt att efteråt känns magen som om man hade legat och spytt var tionde minut i en vecka. Man är helt utpumpad och magen är en plåga. Sist var det värst vid revbenen, kändes som vart enda ett hade gått av. Vi får väl se hur det känns när jag vaknar imorgon :)
 
Har packat järnet idag och nu är det inte alls mycket kvar. Tog mig an grabbarnas kläder idag och det var det sjukaste. När de ligger där på sina hyllor ser det ju inte så mycket ut men grabbarna hade två proppfulla säckar var. 250 liter kläder per/ unge! Och då är det tätt packat! Vet inte hur jag ska kunna motivera mer klädköp alltså :/
Och jag då. Jag har tre meter kläder hängandes (som jag inte ska packa utan som vi tar som de är och kör direkt i bilen). Över dessa tre meter kläder fanns en hylla jag bara hade lite kläder på. Det var också två proppfulla säckar. 250 liter kläder liksom! Och då är det kanske 1/5. Sedan har jag nog typ 5 säckar i källaren också. Plus sommarkläder i typ två säckar. Ja, om man kan vara rik på kläder så är jag det! :)
 
Nu godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar