fredag 18 oktober 2013

Plugg, fynd & PW med min son!

Jag har verkligen inte hunnit blogga tidigare idag. Satte igång och pluggade 10 minuter efter jag stigit upp. Pausade med att stoppa in en maskin tvätt, en paus till när en tjej kom och köpte skoskåp och spegel och sedan en paus till för att hänga tvätten. Lunch stressade jag i mig på 10 minuter. Så idag har jag väl haft cirka 20 minuter "rast". Detta för att kunna hämta kidsen senast klockan 15, men jag var där redan 14.40. Fick sitta och vänta en stund då de var mitt uppe i mellis när jag kom. Därefter for vi ut till Tornby. Först en sväng på Ikano, för att spana på en jacka som tyvärr var tusen gånger snyggare på bild än i verkligheten så det blev inget med den. Sedan åkte vi ut till XXL där jag sett att de hade erbjudande på juniorskridskor. Bauer för 299:- (normalt 799:-). Ellioth behöver nämligen nya till vintern så det är ju en ypperlig julklapp. Vi fick hjälp med att prova ut rätt storlek och sedan pratade jag lite engelska med killen som då lade undan skridskorna till mig tills imorgon och förklarade för Ellioth att de var för små och att vi fick leta vidare i någon annan affär :)
Vi fyndade i alla fall nya vinterskor till grabbarna. Jag har redan köpt vinterkängor som de ska ha på förskolan men sedan vill man ju ha "helgskor" också. Så dessa var från Merrel, med lite högre skaft. 299:- istället för 749:-, perfa ju!
 
När vi kom hem tog jag och Ellioth på oss rejält med kläder och for ut på en PW/cykeltur. En halvmil i högt tempo och jag blev impad att Ellioth orkade. Lite gnäll på slutet men annars trampade han på. Supermysigt sällskap att ha med sig då den gossen är sååå klok. Jag frågade honom innan vi gick om han trodde att han skulle orka cykla en halvmil. Då svarade han: "Men det har jag ju gjort en gång, när Helena var med!". Och det var så sant, för vi gick den rundan i våras. När vi kommit en bit kläcker han dessutom: "Men mamma, minns du här då? Massor rappsbaggar kom och satte sig på min tröja när vi gick här med Helena!". Alltså den ungen har ett sånt minne! Påvägen hem cyklade vi förbi Ellioth kompis Theo och där gick han in och frågade om de skulle leka någon dag. så imorgon efter frukost cyklar vi dit och så stannar Ellioth där själv ett tag medan jag tränar och köper skridskor och Mange och Elton är hemma och packar!
 
Nu sitter vi uppkrupna i soffan, äter chips och tittar på Spiderman. Familjemys när det är som bäst!
 
 
Grabbarna idag:
Ellioth på cykeltur och Elton med sockor upp över knäna när han ville prova skridskor :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar