tisdag 22 oktober 2013

Imorgon får jag tillbaka livet

Fy fasen vilket tråkigt liv man har när man pluggar till tenta alltså. Man sitter hemma, alldeles ensam och stirrar i det jäkla anteckningshäftet. Man stör ihjäl sig på kylskåpet som brummar och håller på att spy av sin egen andedräkt. Den blir ju helt vidrig när man sitter med munnen stängd en hel dag och inte pratar med någon. Nu förstår jag verkligen varför pensionärer har sådan tokig andedräkt... När jag blir gammal ska jag ha tusen skype-kompisar så jag får prata hela tiden, jag vägrar att lukta sådär alltså!
Och när man far iväg till förskolan för att hämta hem grabbarna efter 6 timmars konstant plugg är man ju helt vimmelkantig. Hade polisen kört bakom mig hade han nog stannat mig och tvingat mig blåsa :/
 
Idag stod Bodycombat på träningsschemat. Skönt att slippa tänka på alla matematiska kompetenser, tal- och rumsuppfattning tänkte jag men idag kände jag mig helt matt. Höll på att svimma efter andra låten och svetten bara sprutade. Den brukar inte börja spruta förrän på typ femte låten, jag är en sådan där människa som svettas minimalt annars. Men sedan gick det över och jag körde järnet! Fick svälja min spya under sista minuten på sista låten, det var ju gött. Inte.
 
Höjdpunkten på dagen var när Posten sms:ade och berättade att det låg två paket och väntade på mig på Ica i Malmslätt. Det var godingarna från House Doctor. Fick en chock först när jag drog ut mattan ur plasten då den låg i en svart påse och jag trodde jag beställt fel färg. Ville ju absolut inte ha svart när man tror man beställt en i massor ljusa färger, men det var ju som sagt bara påsen. Mattan var dessutom finare på bild än i verkligheten och jag längtar nu extra mycket tills vårt sovum. Även kudden var bättre än på bild då det jag trodde var baksida var framsida på kudden och det där trycket "one way" fanns inte, och det var baksidan jag ville åt. NÖJD!
 
 
 
Nu kan jag inte göra mer åt plugget i alla fall, imorgon är det ju tentadags. Det jag inte kan nu hinner jag ju inte lära mig heller så... Tycker ni kan hålla tummarna för mig imorgon mellan 8-12, känns som det kan behövas! (Har ångest för att sitta i de där tentasalarna också, gillar inte det!)
Men efter 12 imorgon har jag ett liv igen i några dagar och då kan nog bloggen ta fart igen. Om vi bortser från helgen som kommer bestå av flytt :)
 
Nej, åter till fruarna...
Godkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar