söndag 20 oktober 2013

Nya köksmöbler

 
Underbara söndag. Jag fick sovmorgon till 9 och då väcktes jag av en ljuvlig doft av nybakade scones. Vi åt en lugn och mysig frukost tillsammans och sedan satte grabbarna igång med Lego-bygge medan jag tog mig an lite litteratur jag missat till den stundande tentan. Jag känner mig dock lite seg, jordens träningsvärk (ÄNTLIGEN rejält i rumpan- Tack Sandra!), illamående och lite ont i huvudet. Då passar jag på att pausa med lite bloggande. Eller pausa och pausa, jag orkar inte plugga på helgen. Eller jag vill inte, då vill jag bara njuta av familjen!
 
Jag har glömt visa er våra nya köksmöbler vi beställt. Bordet har redan kommit så det står i vårt förråd och väntar på flytt och stolarna kommer nu på måndag. Det kan nog bli bra faktiskt!
Vad tror ni?

Längtar ihjäl mig efter flytten nu. Dessutom längtar jag som en tok tills allt är klart sen (vilket kommer dröja månader/halvår) då jag hatar att bo i kaos och renoveringar! Jag lär ju dock hinna vänja mig...
Om två veckor (alltså en vecka efter flytt) drar jag och några härliga bruds till Ullared där ny inredning till huset ska inhandlas samt födelsedagspresenter och julklappar. Jag har sparat ihop flera tusen till den trippen genom att ha sålt av massor gammalt på Bloppis och Blocket! Tummen upp för det!
 
Nähe, time to get dressed?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar