måndag 21 oktober 2013

Jag kommer sakna den!

Vi hade världens mysigaste dag igår. Var ju nere i Tornby, först på IKEA och tittade inredning och sedan Bauhaus för att spana golv till grabbarnas rum. Angående inredningen är jag och kidsen överens medan Mange inte riktigt delar vår uppfattning. De kommer ha en varsin EXPEDIT-bokhylla och till dessa kan man ju numer köpa luckor. Då jag tänker pimpa denna hylla i olika färger, och har köpt turkosa lådor, fick grabbarna välja någon annan färg på en lucka. En ska vara spegel men en annan ska vara i färg och då vill Ellioth ha rosa. Inga konstigheter tycker jag medan Mange inte alls tycker att det passar i ett grabbrum. Lite kul att jag hade den här diskussionen med några tjejer på Facebook igår dessutom... Att jag ger mina barn alla möjligheter, medan min man då inte riktigt är med på det :) Jag kommer i alla fall köpa rosa lucka till Ellioth! När blev det en tjejfärg liksom? Okej rosa tillsammans med Hello Kitty exempelvis, ja det blir lite flickigt men bara färgen rosa? Nä!
Golvet var i alla fall överens om, det blir ett mörkt. Ett ljust golv kanske hade blivit lite väl flickigt ;-)?
 
När vi kom hem åt vi söndagstacos och därefter gjorde Mange sin goda chokladsås som vi avnjöt tillsammans med glass och en skitbra film, Croodarna! Alltså den var så kul att vi alla fyra skrattade så tårarna sprutade! Den borde ni verkligen se!
När den var slut fick kidsen hoppa i säng och så hade vi lite vuxenmys, i den mening att vi satt i soffan tillsammans, kikade på bland annat Solsidan och förde lite dialog med varandra. Det blir inte så mycket av den varan nu när man är i flyttartagen. Man hänger oftast i ett varsitt rum och passar en massa kartonger. Men vi har faktiskt inte så himla mycket mer att packa så nu kan vi dra ner på tempot lite!
 
Även att vi inte bott i lägenheten länge så kommer jag sakna den. Jag har trivts såååå himla bra och älskar den öppna planlösningen. Att kunna sitta i soffan och prata med den som lagar mat är ju guld värt! Så blir det inte i huset!
 
 
Nä, nu är det dags för mig att ta tag i tentaplugget. Det blev inte alls mycket av den varan i helgen så nu är det dags att memorera massor fakta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar