tisdag 14 april 2009

Vitt på svart!

Nu undrar väl alla hur det gick på dagis idag,
och det gick kanon!
Allt var över mina förväntningar...
Alla barn var ute och lekte för att Ellioth skulle få vara ensam inne och gå omkring och undersöka dagis i lugn och ro, men istället blev det såhär:
Ellioth stod och tittade ut på alla barn, medans alla barn radade upp sig på andra sidan fönsterrutan för att stå och banka och vinka till honom. En viss liten herre var skapligt stolt över allas uppmärksamhet och stod bara där och log :)
Fröken var hur go somhelst, Pernilla hette hon, och hon fick verkligen mitt förtroende!
Hon berättade att dagiset lagade sin egen mat, bakade sitt eget bröd, odlade sina egna grönsaker osv...Dessutom är dem dubbelt så mycket personal som på ett kommunalt dagis, då det är privat dagis och dem själva bestämmer vad pengarna ska läggas på...Me like!
Ellioth är yngst på dagiset, han är ensam på ett år, medans den näst yngsta är två år!
På andra dagis brukar dem ju ha olika avdelningar för småttingarna och dem lite äldre barnen men här går alla på samma. Dem försöker att ha lite mindre grupper dock, så att alla barn ska "få plats" och synas liksom...
Precis innan vi skulle gå hem kom 5-åringarna in och dem var jättegulliga mot Ellioth, klappade honom på huvudet och så! Det här kommer bli kanon, tro mig!!
Ja, nu mår mitt lilla mammahjärta mycket bättre :)

Blev ju lite jobb nu på eftermiddagen...
Mitt illamående var inte att leka medså jag fick skicka iväg Matilda ett par gånger för att hämta något att äta åt mig, typ choklad:) Jag bad om morötter men hon orkade inte gå så långt.
Älskar att stänga med henne, hon är såå skön...
Precis innan vi stängde stod hon och bläddrade i en tidning, och pratade lite för sig själv:
"Åhh, jag vill ha den här tidningen, men 20kr, det är alldeles för dyrt...Det finns iofs massor goda recept i den, men nej, för dyr..." Efter en lång tystnad knäcker hon:
"Åhh, ´hur man får bort celluliter´
, den tar jag!"
Haha, klockrent!

Nu har jag krypit ner,
imorgon är det dagistime igen...
Natti!


Ellioth softade framför tv:n imorse, laddade han för dagis måntro?
Grejen är nog mer den att alla "berg" numera ska bestigas :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar