måndag 27 april 2009

Update

Jag härdade ut till 15 sen gav jag upp...
När man mår så illa att magen bara knyter sig, och man inte kan bära läsken för man är så skakis, ja då känns det okej att ge upp! Ringde min BM påvägen hem och efterfrågade mitt recept på dem RÄTTA tabletterna som hon lovade mig i fredags och hon berättade att receptet skulle skickats i fredags eller idag...Gissa om jag blev överlycklig när jag såg ett recept liggandes på golvet när jag kom hem! MEN så läste jag ordentligt och det var fel tabletter igen :(
Så förhoppningsvis skickar läkaren ett nytt recept idag eller imorgon och när jag får dem rätta tabletterna, kommer jag bli människa igen...Förhoppningsvis!

Hämtade nyss upp Ellioth på dagis och han sken upp som en sol när jag kom! Han gallskrek och försökte kasta sig ur frökens famn när jag lämnade imorse så det skar ordentligt i mitt lilla mammahjärta! Nu är han hur lugn som helst, bara ler åt mig...Han är nog glad att jag kom och "räddade" honom. Tydligen försöker han sova bort tiden på dagis för nu på eftermiddagen hade han sovit i 2 h och 40 min :)

Just nu ligger jag på golvet i hans rum medans han leker,
ska försöka fixa lite gröt till honom nu!

Tack för alla gulliga kommentarer,
och Frida, hur långt är du gången? Så himla kul att ni ska få en liten tjej :)
Till er andra idioter,
jag tvingar inte någon att läsa min blogg!

3 kommentarer:

  1. Jasså är inskolningen på dagis över nu. Och du har börjat jobba igen. Tycker att det är så tråkigt att du mår så mycket illa, men man får väl hoppas på att det blir bättre snart. Ha en trevlig Valborg.. Och hälsa familjen:)

    SvaraRadera
  2. Hej igen!
    Jag är i v.21 så nu är det halvvägs...
    Jag har lergigan förresten om du vill ha mot illamående... man ska väl kanske inte ge bort receptbelagda mediciner men de är förmodligen de samma som din läkare borde skrivit ut till dig?! Nu ska jag lägga mig i soffan för jag känner mig som en uppsvälld korv!

    kram / Frida

    SvaraRadera
  3. Be läkaren skicka e-recept så kommer det direkt till apoteket (vilket som så länge som du legitimerar dig) och du slipper vänta på pappersreceptet =)

    SvaraRadera