söndag 26 april 2009

Bitterfitta

Fick en anonym (såklart!) kommentar:
hur mycket kläder har ni på ungen? stackars honom!
Jag tror denne syftar på den här bilden...

...och då följer svaret: Se på dem andra barnen, dem har exakt lika mycket kläder på sig! Ellioth har en vindjacka, en fleecetröja under, en tunn vårmössa och ett par vindbrallor på sig! Tilläggas bör att vi lämnade Ellioth 8.30 den här morgonen, och det är den tiden barnen går ut. När vi gick till dagis visade termometern 4 grader, så jag anser dessa kläder alldeles perfekta!

Dessutom bör du passa dig för att lämna anonyma kommentarer. Du har ju tidigare kommenterat med namn och att jämföra ip-nummer är ingen svår match! Men jag förstår att du är bitter, mycket har hänt i ditt liv! MEN, lämna mig utanför tack!

...och mina fötter är världens sötaste, inte som några andra äckliga kärringfötter! Fråga Halajna, hon avskyr fötter, men mina tycker hon är söta :)

Nu är det natti!

3 kommentarer:

  1. men förihelvete bitterfitta...
    Vi som pedagoger.tar självklart av barnen kläderna om vi ser att temp.stiger o barnen blir varma. ååå va trött jag blir...
    Hoppas du inte tar åt dej av all avundsjuka Sofia...
    /Sofia

    SvaraRadera
  2. Hahaha jag undrar om denna person har några barn själv. Mina barn har med mycket kläder på mornarna då det fortfarande är kallt. Sedan plockas det av efter hand när det blir varmare...Usch vilket PUCKO!

    SvaraRadera