söndag 19 april 2009

Grannkärringá läser min blogg :)

Fick en kommentar...

DU tror på fullaste allvar att 2 st 4 åringar är tysta ?? Om du så mkt som närmar dej våran dörr så kan du lika gärna ta ditt pick och pack och flytta direkt! Vad hade du väntat dej när du flyttat in i ett sådant hus, med dessutom små barn ? VÄX UPP !

Vad jag hade väntat mig? Jo, att regler ska följas! För såna finns det, och är det så att dem inte kan följas och accepteras så finns det andra medel att tillgå...
Dessutom finns det en annan del i det här, som verkar saknas helt, som heter uppfostran! Är man fyra år är man så pass stor att man förstår vad sin mamma/pappa säger och kan då förstå regler och direktiv!
Till dessa regler, som bör följas i ett sånt här hus, hör tider då man ska dämpa sig!
Dessutom förstår inte jag hur två fyraåringars lek kan bidra till att det dunkar i både väggar och tak?

Sen tog väl jag i lite imorse också (jag och mina gravidhormoner), inte skulle jag klampa ner med en järnpåk! Men händer det fler gånger kommer jag, säkert i sällskap med vår kära granne här uppe, komma ner och be dem dämpa sig! Och kan dem inte föra sig som vanliga människor och ta en konversation, så finns störningsjouren...

Nu är det läggdags för mig,
imorgon är det dagis igen!

3 kommentarer:

  1. Så jävla rätt,ta ner kärringen på sin rätta plats;) HAHAHA

    SvaraRadera
  2. Hahah, vad är oddsen för att just den kvinnan skulle läsa din blogg. Märkligt, men underhållande med hennes korkade svar.

    SvaraRadera
  3. Men seriöst?? Har tanten letat upp din blogg? Vissa verkar tro att deras ungar inte kan göra något fel... Tycker störningsjouren är en bra idé ;)

    Jobbigt att du mår så illa =( Hoppas det snart är över. Det enda som är bra med illamåendet är att man vet att det finns gott om hormoner som är bra för bebisen.

    SvaraRadera