måndag 20 april 2009

Still going...

Grannfrun kommenterar igen:

Precis som Fanny nämnde, så kan det finnas vissa orsaker. Vilket ni inte har en endaste aning om!! Inte heller tänker jag nämna något här, framförallt inte på någon blogg! För det är vårt privata. Hade Sofia betett sej vuxen, kommit ner, knackat på dörren så hade jag absolut tagit det, och kunnat diskutera.Bor man såhär så kan det vara bra att kunna "ge & ta" som någon nämnde.Men att sitta och skriva på det sättet visar var hon står !!

För det första så är det här min blogg, där jag (för att ännu en gång förklara) skriver precis vad jag känner och tycker! Jag var arg för att jag hade blivit väckt tidigt på morgonen den dagen, och även dagen innan, och inte tusan var det meningen att hon vars "ungjävlar" störde mig skulle läsa! Jag vet att människor, som jag långt ifrån känner, läser min blogg men inte trodde jag detta!
Det var heller inte meningen att starta någon fight här, absolut inte, för som sagt var det bara någonting jag skrev i förbifarten när jag var arg...
Sålångt som att ungen hade någon störning tänkte jag ju självklart inte heller, men som sagt, det var inte meningen att någon skulle ta illa upp!
Nu tänker jag inte jag ta någon mer diskussion i detta "ärende" så det är nu nedlagt,
hoppas fortfarande på bättring!

Nu väntar jag på kycklingsallad med fetaost & tsatziki, därpå blir det en långdusch med min lilla skitiga bebis (som just i skrivande stund badar i en kisspöl på golvet)!
Imorgon blir det dagis igen och under tiden Ellioth är där ska jag passa på att ta mig till Blomstertorget och köpa min mamma en ny orkidée!

Hörs folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar