fredag 24 april 2009

Godnatt

Dåligt med bloggande idag, jag har varit i Ljungsbro och kurerat mig!

Dagen började med lämning på dagis, och en Ellioth som tokgrät när jag skulle gå. Det skar lite i mitt mammahjärta men jag vet att dem har så bra hand om honom så så hemskt var det ändå inte. Sedan for Magnus och jag vidare mot Storken och vår nya barnmorska Anne-Marie. Jisses vilken överraskning, denna människa var verkligen helt underbar, superduktig. Mitt blodvärde var bra så tröttheten beror på att jag mår så illa hela tiden...Eftersom jag kämpar på med det säger kroppen ifrån istället, så nu längtar vi till att illamåendet går över så jag kan bli människa igen! Ultraljud väntar redan om två veckor :)

Eftermiddagen har som sagts spenderats i Ljungsbro... Ellioth och pappsen har varit ute och lekt,cyklat och matat änderna medans jag har sovit i ca 6 timmar. Det är helt sjukt, min kropp är som en trasdocka, jag orkar knappt sitta upp och äta :( Så nu längtar vi tills förbättringen kommer...

Imorgon flyttar vi till Ljungsbro över natten då Mange ska iväg till sin hemort på reunion med gamla klassen, så mycket blogg blir det inte imorgon heller.

Här följer några bilder från kollaget iaf, men i väldigt dålig kvalité...Kort på kort blir inte så bra :)

Ellioth sitter och väntar så duktigt <3
Kolla bilden längst ner till höger, det var den dagen alla brudar var på honom :)
Somrigt.
Mina älsklingar <3
<3

1 kommentar:

  1. hur mycket kläder har ni på ungen? stackars honom!

    SvaraRadera