torsdag 2 april 2009

Jag älskar flygplan!

Dagen vände iaf till det bättre ju längre den gick!
Jag hatar det här, hatar att inte kunna kontrollera mig själv och mina känslor...
Jag skulle kunna jämföra detta stadie jag är i (i graviditeten) med förlossningen. Där kan man ju inte riktigt kontrollera sin kropp, utan den tar i av sig själv...Samma sak här, fast nu skriker, tjuter och härjar den medans jag står vid sidan om och ser på! Isch!
Ge mig november nu så jag slipper allt som har med att tappa kontrollen att göra! Kontrollbehov var det här ja!

Min ilska försvann under förmiddagen när jag blev lite full i skratt åt mig själv...
Jag tror inte jag nämnt det här på bloggen förut, men jag har ett stort intresse för flygplan. Egentligen inte bara flygplan, utan allt därikring också. (Ja, klockan 20.00 på torsdagar sitter jag bänkad framför Stockholm Arlanda på TV3) Det är inte stridsflygplan jag har en förkärlek till utan transportflygplan. Nu har ju KLM börjat flyga från Linköping vilket innebär att lite större flygplan ofta står där på plattan och glänser...
Idag åkte jag förbi för att hämta upp Sofia & Tuwa i Tallboda och varje gång önskar jag att det ska komma ett flygplan och landa just när jag är där i början på landningsbanan, men det händer ju självklart aldrig. Idag fick jag dock syn på att det stod en kärra längst bort på startbanan, med startljusen på och i full färd att starta varpå jag känner att adrenalinet sprudlar i kroppen. Istället för att fortsätta rakt fram mot Tallboda svänger jag in mot flygplatsen och stannar i slutet av startbanan...Till min besvikelse så lyfte flygplanet redan efter halva startbanan och var därför högt, högt upp innan det passerade rakt över mig...
Och där satt jag och log lite åt vad jag precis gjort, och vad som gjort mig besviken :)
Haha, ja, jag fnissar nog lite fortfarande. Är det ändå inte lite gulligt att vara såhär löjligt förälskad i, ja, i flygplan?
Och undrar ni någon gång vad ni sett för flygplan fråga mig bara,
jag kan dem flesta...Airbus, Boeing, MD...Ja, sen kan jag ju även siffrorna.
(Haha, som att någon bryr sig liksom :)?)

Blev för övrigt en jättetrevlig eftermiddag med Fia och världens sötaste Tuttis!
...och jag höll mig lugn, förutom något litet utbrott inne på H&M :)

Nu på kvällskvisten blev det en sväng till Ekholmen för att vinka av bror med familj som åker "hem" till vårt fina hotell i Thailand imorgon!
Avis?
Nej, faktiskt inte så värst. Med mitt illamående stannar jag hellre i solskenet här hemma, lite behagligare temperaturer :)

Dusch nu, sen sova!
Natti!


Vår och mina nya tygisar...
Skoskav, ingår såhär års va?
Världens sötaste Tuwa!
Mitt charmtroll <3
Första egna shoppingen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar