onsdag 13 januari 2010

Vinterland!

Älskade vinterland. Vi spenderade nästan 2 h av eftermiddagen i den härliga kylan (Men jag föredrar fortfarande Thailand, tro inget annat...:))! Johanna kom förbi en sväng så hon fick sig också en rejäl nypa luft...Och gav mig trevligt sällskap! Vi har alltid så mycket att prata om, allt från sex till att tina köttfärs i torktumlaren :) Love her!
Vi inspirerades lite av Kenzas blogg och började ta massor hoppbilder, titta och njut här nedan... Efter lite lek och bus tog vi oss en promenad till de nybyggda husen, där skulle man kunna gå och drömma sig bort hela dagen. Det är helt galet hur mycket vi skulle vilja ha ett eget hus, men den som väntar på något gott...Med det fick vi ju oss en promenad också, och med den utsikten var det mycket roligare :)

Nu har Johanna nyss vänt hemåt och jag blev precis klar med disken! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en varm choklad skulle jag vilja skriva, men icke, det blir en apelsin :)
Hörs folk (...och shit vad jag blivit bra med bilder på den här bloggen, eller hur:)?)!

Att frost kan vara så vackert.
Johanna hoppar... ...Mange hoppar... ...och Ellioth flyger :) Finisar <3 Så mycket kärlek i den bilden <3 En flygande bebis :)

2 kommentarer:

  1. Vilka snyggingar som hoppar! Får jag testa nångång!

    SvaraRadera
  2. I love you tooooo !!

    Puss Johänna

    SvaraRadera