måndag 11 januari 2010

Hello!

Guys, I´m back :)
...Så länge klarade jag mit utan internet liksom, KATASTROF :)
Flytten igår var tokjobbig, och då påmindes jag om varför jag sa att jag aldrig mer skulle flytta när vi flyttade från Gustav Adolfsgatan till där vi bor nu. Satan. Jag hatar att flytta! Det hade varit bättre att vi flyttat till Thailand i en månad för när vi var där i fjol då rymdes all vår packning för 1 månad i tre resväskor. Igår körde vi typ tio såna blå IKEA-påsar, tre tunnor med leksaker, massor lösa leksaker, babygym och stolar osv...Galet hur mycket man behöver (?) ha med sig när man har två ungar!
Nu har vi iaf kommit iordning här i "vårt" hus...:)

Imorse var jag sliten efter en hård natt. Kände mig krasslig till tusen så Mange stannade hemma från jobbet och tog hand om barnen medans jag tog hand om mig själv vilket var välbehövligt! Pippi sov bättre än aldrig förr inatt men det betydde att han sov på mig hela natten. Grabben älskar närhet alltså! Storfisen trillade ur sängen vid 04-tiden och komdå in till oss vilket gjorde det jättettrångt och jag fick det ännu svårare att sova...Typiskt! Vi hade bullat upp med massor kuddar längs hela sängkanten (han sover i min gamla MALM-säng) men självklart trillade han ner i fotändan :)

Nu verkligen skriker Elton efter mat så det är dags att avsluta här. Ännu mer panik nu när han fick in tummen i munnen, den måste ut snabbt för den kan man ju inte ge till tomten sen :)

Hörs imorgon gott folk!

Ellioth tyckte också det var jobbigt att flytta :)
Pippi alldeles nyss, i jordens mordernaste babysitter (tack grannen!)!

1 kommentar:

  1. varför inte bara bo kvar i lgh och åka och titta till huset då och då istället ? :)

    SvaraRadera