lördag 23 januari 2010

Biotime!

Tillbaka till vår mysiga dag då...
Vi började med ett varsitt skrovmål på Mc Donalds, och gissa om det var gott? Jag flög på rosa små moln :)
Väl nere på bion så bröt Ellioth ihop då vi hade lyckats förväxla godispåsar och jag ville byta med honom, stackaren skrek som en stucken gris då han säkert trodde att han såg sitt godis för sista gången. Filmen var grym, jag skrattade så jag tjöt :) Alfons Åberg är inte så pjåkigt iaf. Och Ellioth, han satt duktig på sin stol genom halva filmen och andra halvn bytte han till mitt knä. Han pekade och pratade endel, men det gjorde alla andra barn också! (Så Frida, du kan verkligen ta med dig Selma!)

Efter filmen mötte vi upp pappsen som satt och matade Pippi på ett fik. När han var mätt och belåten blev det en runda på stan, båda ungarna däckade nästan på studs så vi kunde gå i lugn och ro. Mange stod dock utanför affärerna så att grabbarna skulle slippa koka, även bra för mig då gubben är bra på att stressa en annars :) Och jag måste göra tummen upp för Monki, jag bara älskar den affären...Jag hittade dock inte det jag sökte men kom ändå ut med en liten påse. En stor hoodie (med två stora bollar i snörena, har inte bestämt mig ifall jag gillar dom än eller om dom ska bli bortklippta!) och en oversize-tischa, och priset? 175kr, för båda. Det råkade vara 75% på dom, man tackar...Sånt uppskattas av en gammal morsa! Fick med mig några påsar till från bla Gina Tricot & H&M. Ett diadem och lite strumpbyxor. Sen gick jag in på VILA och blev självklart störtförälskad i ett par legging med zebramönster. Mange gillade dom dock inte och tur hade han för jag hade inte pengar kvar så att det räckte, det saknades en ynka 20:a :)
Påvägen hem kom vi på att vi glömt köpa näsdroppar till stackars pippi så då fick jag hoppa in på Ikano. Kunde inte låta bli att tjuvkika in på mina älsklingar på VILA igen men vad ser jag inte då? Jo, att dom satt ner leggingsen till nästan halva priset. Ooops, vadå tur för mig? Då slapp jag längta efter dom ända till måndag, plus att jag nästan sparade en 100-lapp :)

Nu har jag precis kommit hem efter en liten biltur. Ljungsbro-Tornby-Tallboda-Tift-Tornby-Norsholm-Tallboda-Ljungsbro. Udda rutt kan tyckas men jag har självklart varit ute och övningskört med Sofia.
När jag nyss klev innanför dörren kom ett bi nedför trappen, han hade precis lyckats söva Ellioth. När han precis gett Ellioth välling, och han började somna in, då blev Elton tokhungrig. Då fick han bära med sig båda grabbarna ner och göra mat till honom. Väl uppe i sängen igen, och Ellioth höll på att somna in för andra gången, då började torktumlaren pipa. Den blir inte tyst förrän man går ner och stänger av den så det var bara att kånka ner ungarna igen...Stackars älskling! Nu ska jag krypa upp i hans famn i sffan och trösta honom med lite pussar :)

Godkväll!

Ellioth med sin biljett och godispåse idag på bion, så söt :)

1 kommentar:

  1. Ska boka bio till nästa sönda! :-) Spöket Laban blir det för vår del, Selma är tokig honom!

    SvaraRadera