tisdag 12 januari 2010

Skitungen!


Den här lilla skiten gör mig galen...Han ska promt sova på mig på nätterna! Något mellanting där han ligger i sängen och jag håller honom på rumpan passar inte herrn, utan uppe på mig , på min mage är vad som gäller! Han vet redan hur man styr och ställer med sin mor :) Dock sa BVC-sköterskan att tills dess att dom är 3 månader så kan man inte skämma bort dom nog med närhet så jag har ju några veckor till på mig, sen får vi börja att vänja honom av vid dessa dumheter!
Blir ju faktiskt aningen irriterad på honom på nätterna för när han ligger på mig kan ju inte jag sova...Och får inte jag sova blir jag folkilsken på dagarna :) Men så, som imorse, lägger han till med ett sånt här smile och då är all min ilska som bortblåst :)

2 kommentarer:

  1. Han är ju bara för söt!! =)

    Känner igen det där med folkilskheten... =O

    SvaraRadera
  2. Jag tycker inte man kan skämma bort med närhet efter 3 manader heller, men sova pa dig kanske han inte ska göra längre än sa (inte för att det är mkt närhet, utan för att du ska fa sova).

    Om han vill vara nära hela tiden även pa dagarna tipsar jag om en bärsjal. Lite krangligt att lära sig knyta men när man väl lärt sig är det jättesmidigt. Emilia var (är) ocksa en bebis som vill ha mkt närhet, med sjalen hade jag händerna fria. Bebisarna sitter mycket bättre i den ocksa än en babyBjörn (bättre för bebisens rygg och höfter).

    Goggla pa bärsjal sa kan du läsa mer

    SvaraRadera