fredag 1 januari 2010

Krockat!

CHOCKAD.
Idag krockade jag för första gången i mitt liv...Med en gran, en torr en. Och det var inte jag som körde på den, utan den som anföll mig:) Den måste legat på vägen, i motgående fil och när jag fick möte måste denne bil kört på granen vilket gjorde att den flög på mig!? Otäckt var det iaf! Sekunderna efter börjad ejag fundera på om det verkligen var en gran men jag tyckte ju att jag såg lite grenar. Kunde det ändå vrit en människa, eller en get kanske? Men icke. Mange var ute och checkade bilen och i varje lamptorkare så hängde det lte grenar :) Phew.

Har annars haft en supermysig dag. Efter vår sovmorgon drog jag ett varv med dammsugaren varpå vi for ut till Ljungsbro och Olstorp för att åka pulka. Jag valde dock helt fel skor (utan mönster under) så jag tog mig inte upp i backen. Jag fick snällt sitta på en bänk och titta på, och vyscha Pippi som sov så gott i sin vagn! När vi kom till mormor´n & morfar´n var vi lite frusna så efter att Mange (aka mästerkocken!) bjudit oss på mat så hoppade jag, Pippi och Ellioth ner i badet. Vi tog jättefina bilder på vårt badkalas men självklart glömde vi kameran i Ljungsbro så bilder på det kommer upp imorgon!

Ellioth slog för övrigt nytt rekord idag...Han är en hejare på att somna när vi är ute och åker bil och vi brukar inte hinna längre bort än till Braskens Bro (ca 1 km hemifrån) innan han somnat...Men nu ikväll somnade han medans Mange spände fast honom i bilen, vilket ar ca. 30 sekunder :) Grym kille!
Så nu när han sover, och Pippi bara ligger och gnyr lite så ska vi passa på att mysa ner oss under ett täcke på soffan. Mange önskade mjukisbrallor och bara överkroppar, haha :)
Hörs imorgon igen,
god fortsättning alla läsare!
(...och nej, orkade ingen förlossningsberättelse idag...kanske imorgon:)?)

1 kommentar:

  1. Du kelade ryggen mot hans stubbiga bröst alltså ;)

    SvaraRadera