tisdag 12 januari 2010

Jag hatar att gå!

Första dagen med promenad och jag känner: ALDRIG MER! Jag hatar att gå, det är det värsta som finns, så jäkla tråkigt!...och så blir man ju så jäkla svettig, och hur skönt är det när man har täckbyxor och dunjacka och det är -12 grader vilket gör att man inte kan knäppa upp? Dessutom förfrös man ju typ hela ansiktet så man pratade ju som om man vore dyngrak när man kom in, käken hängde inte med liksom...
Så hur fasen ska jag nu bli motiverad till att gå imorgon igen? Nej, tyckte det var ursäkter nog för att slippa :)

Till Anonym & Anonym:

Vi bor i huset för att det är så jäkla mycket smidigare med ungarna...Tredje våningen, utan hiss, med två barn är ingen lätt match!

Ja, jag har jobbat på Mc Donalds, i alldeles för många år tyvärr. Går man shift så brukar väl passen vara 9 h långa, och hur passen ligger beror ju på restaurangens öppentider!

Till Lisa:
Tack, ska kika där...Jag är inget fejjanfreak så jag är så kass på den där jäkla sidan ;)

Nu väntar en riktigt smarrig tonfisksallad och citronvatten! Efter det kanske några rostade solrosfrön slinker ner :) Godkväll!

3 kommentarer:

  1. Jag håller helt och hållet med dig! Helt klart. Det är det jag alltid har sagt =) kram Frida

    SvaraRadera
  2. Hörrö du, det där med motionen klarar du galant! Förträng kylan & allt annat som kan tyckas negativt & tänkt ist på allt positivt! Det funkar för mig & jag går powerwalk dagligen (ibland undrar jag va fan jag håller på med, men så tänker jag på att sommaren närmar sig samt på alla kläder jag kan köpa!). Så här får du en rejäl spark i baken så du pallrar dig ut imorgon också! Lycka till! :)
    Kram Chrissan

    SvaraRadera
  3. Nej du Sofia 9 h var ofta ett önsketänkande =) Det slutade ofta på 10-12 timmar...=) Kram Johanna L

    SvaraRadera