fredag 22 januari 2010

v. 2

Dagens invigning visade bara ynka -0,5 kg, då har jag inte fuskat en enda gång, fasen :(

Total viktnedgång efter 2 v: -3,1 kg

Den senare siffran känns okej iaf :)

2 kommentarer:

  1. Men herregud sofia! lägg av snart. Varför blir du besviken så fort den inte visar 2 siffrit! Du bör istället bli peppad att kämpa vidare. + att våra vanliga badrumsvågar diffar +- olika antal kilo beroende på märke.

    Att man går ner första veckan är för att man äter mindre än vad kroppen är van vid. Andra veckan så har kroppen anpassat sig och då tar det längre tid innan kilona rasar. Skit i vågen och mät dig istället, det ger så mycket mer, och det är där de syns.
    Man kan även gå upp kilon fast man går på diet pga vätska. och för att kanske göra dig lite små irriterad så är de första 5kg vätska.

    Sen har du kanske inte rört på dig överdrivet mycket under gradiviteten o efter ellioth o när du nu kommer ut o går, och rör på dig så stärks musklerna och som alla vet så väger muskler mer än fett.

    Tro på dig själv o skit i vad vågen visar och gå efter spegelbilden och klädstorlekar. Vågen visar bara en siffra, som inte säger något om verkligheten.

    som en jämnförelse. gå in på kissies blogg. hon väger 4kg mindre än mig, o det är en jävla skillnad i kropp på henne o mig (fast näst intill samma längd) så gå på spegelbilden!

    SvaraRadera
  2. Men det är ju en jättebra summa totalt! Du går säkert ner massor tills nästa vägning =)

    SvaraRadera