fredag 22 januari 2010

Fick en ANONYM (oväntat!)kommentar:

kör du bara ett spel för galleriet.Försök att komma in i verkligheten,det går inte bara att sitta o gulla med två barn o tro att allt annat löser sig utan har man bestämmt sig för att bli en familj så finns det så mycket annat man oxå måste göra.Tvätt,städa laga mat o mycket annat och mycket av det får man ta när man är hemma o är mammaledig o den andra föräldern jobbar.Så är livet.Går inte alltid att lita på att kunna åka till sina föräldrar o att dom ska kunna ställa upp.man får ta tag i livet o bli vuxen o inse att allt inte går på räls.Ja vet inte om du kanske är så mogen egentligen då att ha 2 barn så tätt kanske skulle tänkt på det lite tidigare innan ni skaffade en till.

Jag bara älskar såna här kommentarer, snälla ge mig fler?

5 kommentarer:

  1. Men orka!!
    Snacka om att helt sakna empati och medmänsklighet =O

    SvaraRadera
  2. Ohhh vilken sköning!

    Så bara för att man är hemma och är mammaledig så innebär det då att ens plikt är att sköta hemmet med. Jag trode jag levde på 2000 talet!
    Man kan ju undra om personen i fråga har några egna barn.

    Livet med småbarn är ganska hektiskt och jobbigt och det tycker ALLA ibland. Bara för att man är morsa innebär det inte att man är gjord av stål och kan klara allt. Även om vi sj tror det ibland. Men vi är lika dödliga som andra och ja ibland hinns varken tvätt eller städning eller disk med.. Shit happens liksom! Jag tror inte mange dör av att hjälpa till med den biten =)! det bästa är väl att satsa på att hinna med barnen först sedan får resten komma efter.

    Äsch Sofia fortsätt kämpa på... Allt blir ju faktiskt jävligt bra tillslut. Beviset för det har du i dina pojkar och din man! Bitterfittor som kommentateraren kommer alltid finnas tyvärr. Sista idioten är inte född än!

    SvaraRadera
  3. Strunta i såna kommentarer!det är bara idioter som inte fattar bättre!Stå upp för dig, du gör inget fel alls!Håll huvudet högt och hoppas du får må bättre snart!Kramar Isabell

    SvaraRadera
  4. Så tråkigt när folk inte vågar stå för vad dom tycker!

    SvaraRadera
  5. orkar inte ens kommentera det där inlägget...!!

    Lilly skrek i 35 minuter häromdagen... och jag höll på att dö av panik. Har alltså hänt EN gång sen hon föddes!! Så förstår att du blivit knäckt... och du FÅR känna så, hoppas verkligen att du inte tar åt dig av kommentaren, ens lite...

    Jävligt ruttet av personen i fråga att stjälpa istället för att hjälpa!

    SvaraRadera