söndag 10 januari 2010

Nu drar vi!

Hade en supertrevlig kväll med Fanny, Jakob, Julius och Lilly igår. Grabbarna leker så jäkla bra och har så kul ihop...och efter lite kex och godis framför Pippi så somnade dom gott på en varsin säng! Lilly och Elton sov mestadels av tiden (Elton höll om Lilly:)) men när dom var vakna så "pratade" dom med varandra och pussades lite ;) Vi vuxna fastnade lite senare framför Paradise Hotel, såklart :) Illa!

Nu har vi ätit frukost här hemma och ska börja packa det sista för att sedan bege oss mot "vårt" nya hus :) Vi drar oss lite för det efter en jobbig natt, vi är helt slut. Elton har varit ett riktigt monster inatt. Han kan ju dock inte rå för det då det är magen som krånglar, stackaren!
Men snart ska vi ta oss i kragen och dra...

Mamma och pappa ringde och sa att dom just landat till 30-graders värme och strålande sol. Tji fick dom direkt då dom blev tagna i tullen och fick böta 1500 baht då dom hade en flaska whiskey för mycket med sig. Dom fick dock behålla flaskan och pengarna stoppade tullaren i egen ficka :)

Får se om vi stannar och köper ett modem (eller heter det dångel kanske?) på vägen ut eller om det kanske får vänta till en annan dag...Ja ni märker ju när jag är tillbaka!

Elton och Lilly konverserar lite :)
"Puss min älskling" :)

Det där med att suga in underläppen måste vara någon innegrej bland bebisar :) Ja, dom har redan delat täcke :) Ellioth & Julius bäddade ner sig! Lilly sov gott på min mage. Här har hon dock ändrat position för bäst sov hon med näsan i min armhåla :) (och nej, hon var inte avsvimmad då, jag luktar gott där:))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar