onsdag 6 januari 2010

Stora killen!

Som sagt så har Elton (tydligen) blivit så stor nu, och han har helt ändrat personlighet och blivit en helt annan grabb. Förut var han ju missnöjd mest hela tiden, skrek som en tok, och sov dåligt. Han är fortfarande missnöjd ibland självklart men mestadels så är han glad, bara man aktiverar honom! Han vill inte ligga still på en filt på golvet utan antingen ska han stå eller annars så ska man bära runt påhonom. Ibland, om han är riktigt mätt, så kan man ha honom i famnen och då ler han och försöker prata med en, såå mys! Nu säger Mange att han börjar bli rolig till skillnad från när han var nyfödd då Mange "undrade vad man skulle med en sån där till", haha :)
Och nattsömnen börjar bli helt okej...Får han mat en sista gång kring 23-00 så sover han till mellan 4.30-6...Sen somnar han ju självklart om och sover i 4-5 timmar till...Sånt gillar vi småbarnsföräldrar! :)

Idag har vi städat (igen), haft besök av Tessan, varit i Ljungsbro och hämtat storfisen och där vi även blev bjudna på köttbullar, sen hem och fixa upp lite belysning och tavellister i Ellioths rum och så har jag varit ute och kört bil med Sofia en sväng nu. Har ju hunnit endel men det känns aningen lite när dygnet har 24h. Vad är det som tar sån tid liksom?

Som vanligt när jag ska blogga så är det en liten mage som kurrar...Natti!

Tre bilder på vad Pippi sysslat med idag :) :

1 kommentar:

  1. blir att gå upp tidigt när eltson hälsar på, det är man ICKE van vid!! ;)

    SvaraRadera