torsdag 28 januari 2010

Rymma?

Idag har vi stressat ihop min man och jag. Han blir stressad av att allting tar så lång tid när man har två barn (välkommen till verkligheten!) och börjar då härja på mig som blir ännu mer stressad än vad jag normalt sett är! Bra där, eller inte...
Hade det inte varit för barnen så hade jag rymt idag (säkert till ett varmt land, långt bort, backpackandes) och så hade jag stannat där tills Mange kom dit och hämtade mig. Att gå hemma så här, samtidigt som jag får mycket hjälp, så går vi varandra på nerverna ibland! Tacka tamejtusan snön just nu för när jag blir arg på Mange så tar jag snöskyffeln och går ut och tar ett par rediga tag i snön så går det över :)

Ellioth stackaren hade fortfarande feber imorse, men den sjönk något under förmiddagen så han fick följa med mig ut och skotta lite snö vilket han verkligen uppskattade. Grannfrun var ute och skottade samtidigt som oss men hon uppskattade nog inte Ellioth så vidare värst då han skottade ner snön från högen som hon skottade upp :)
Efter lunch hade vi några ärenden i stan och valde att åka allihopa...Ellioth hade fortfarande lite feber men med en Panodil i kroppen så sov han gott i bilen. Familjen satt hela tiden kvar i bilen medan jag for runt som en galen höna på alla ställen. Vi var nog inte borta mer än 1,5 timme och Ellioth sov gott hela tiden. Vi hade svalt i bilen och han satt lättklädd...När vi kom hem och plockade ur honom ur bilen så var dock alla kläder helt dyngsura. Han hade svettats så mycket att febern försvunnit! Bra jobbat tyckte vi då vi gärna ser att han är frisk imorgon!

Nu har jag plockat fram kläder till Ellioth och ordnat det så att det ligger en hög för varje dag, så nu bhöver pappsen bara packa ner det. Har även fått ner Eltons och mina kläder i väskan så nu är vi nästan klara för avfärd. Dock har vi ju ganska gott om tid på oss då vårt tåg inte går förren 18.40 imorgon kväll :)

Fick även ett mms av Helena idag med en bild av ett paket blöjor, våtservetter och en napp och en text som löd: "Babyland, nu är jag redo!"
Hur söt får man vara? :)
Det var klass på´t också för det var Liberoblöjor, Natusan-våtservetter och en Rockstar Baby-napp! :) Helena skämmer bort sin gudson!

Nu väntar vi på att maten ska bli klar och sen får jag ta en sväng med snöskyffeln igen! Efter det ska barn sövas och sen tänkte vi ha ha lite myskväll här hemma med fruktsallad och film!

Det här lilla trollet börjar bli duktig. Igår fick han mat sista gången vid 23.30, sen har han bara knorrat några gånger och stod sig på maten ända fram till 8.30 :)
Charmtroll, precis som sin bror!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar