måndag 4 januari 2010

TID

Jag fattar inte vart tiden tar vägen. När man bara hade en unge gick tiden fort, och nu när man har två så säger det svisch så är en hel dag förbi utan att man ens hunnit tänka.

Man hinner bara upp ur sängen så är det kväll igen, och då är vi ändå två vuxna hemma nu...Hjälp!

Idag har vi ju städat ut julen här hemma, skönt! Allt barr kommer vi ju få dras med fram till midsommar men det är sånt man får ta när man har riktig gran!
Efter det körde vi lite "datautbildning" med morfar...Vi vill kunna videosamtala med dom närdom är i Thailand men vi fårse hur det blir med det. Det är som sagt svårt att lära gamla hundar sitta :)

Nu på kvällskvisten åkte vi till ikea. Först åt vi lite kvällsmat (en varsin korv med bröd) och sedan gick vi och drömde oss bort bland alla fina kök och möbler :) Pippi skulle inte ligga i vagnen utan skulle hänga på armen och spana på allt fint...Efter ett varv där blev det en sväng på Maxi för att inhandla lite frukost och som vanligt så gick det på en 500-lapp. Jag fattar inte varför det alltid blir så dyrt?

Nu blir det lite soffhäng här innan vi kryper till sängs. Imorgon kommer farmor & farfar på besök och på kvällskvisten blir det någon form av vuxenmys (ja, nu pratar vi bio typ) då Ellioth är hos mormor & morfar och Elton är utlånad till Sofia ett tag :)

So long!

En glad liten kräktjockis :)
Babygymmet funkade i säkert 30 min igår :)

3 kommentarer:

  1. bebisar är fullkomligt underbara

    SvaraRadera
  2. Gå in på CACCAO.SE och var med i utlottningen av en läcker klocka från Neptune!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag såg er på IKEA men hann inte hälsa :)
    Hoppas att allt är bra. Kram kram

    SvaraRadera