torsdag 31 december 2009

Ett sista inlägg!

Sista dagen på året och jag är på bättre humör än någonsin! Från att ha försökt glömma den här kvällen så längtar jag nu till kl. 19 för då trillar världens bästa gäster in...Jessica, Christian och Kornet och så ansluter även Emma, Sebbe, Enya & Chili! Kvällen kommer bli grym!

Har haft lite kvalitetstid på förmiddagen...Jag och Sofia tog bilen och for ut och övningskörde en sväng. Tvingade in henne på smågatorna i stan då jag var tvungen att springa in på Monki och köpa mig en "nyårsblåsa" :) Blev en svart oversize-tischa, så så mycket blåsa var det inte, så jag slipper se så tjock ut!
Åkte vidare mot Ikano där jag inandlade stay ups vilka vi hade en het diskussion om. Stay Ups är ju så mycket sexigare/snyggare än strumbyxor tycker jag...Vad tycker ni?
Blev även en sväng om Maxi och sen Rusta där Sofia handlade raketer (snarare små fjuttiga smällare, haha) till Mogge... Min karl är jätteavis då han är så hårt hållen här hemma att han inte fåttköpa några raketer. Tycker det är så jäkla onödiga pengar!

Nu ska jag slänga in grabbarna i duschen och sen ska vi fixa klart det sista här hemma! Fördrink, förrätt, huvudrätt och efterrätt kräver en hel del tid alltså!

Camilla, en förlossningsberättelse får bli ett nyårslöfte! Får jag tid över ska jag försöka plita ner en imorgon så kika in då igen! Anonym, jag fick ett riktigt schysst pris på min pt så det var inget problem med mammapenningen. Sen får man ju självklart prioritera bort annat! Lisa, ja Friskis & Svettis har jag hört gott om. Det är väl rätt billigt? Och sen är det ju roligt med trevligt sällskap också :)


GOTT NYTT ÅR!

2 kommentarer:

  1. Gott nytt år! Hoppas ni får en mysig kväll =)

    Håller med om stay-up vs. strumpbyxor =D

    SvaraRadera