torsdag 24 december 2009

Karlar alltså, grrr!

Om blickar kunde döda, så vore Mange död nu...

Ellioth har idag agerat täckmantel åt sin egen far. Han fick nämligen en radiostyrd bil i julklapp, och man kan ju undra vem som egentligen önskade sig den? Hmm? :)
Ellioth var så trött efter några klappar så just den radiostyrda bilen kom bara ur sitt papper och fick stanna i kartongen, till Ellioths fars besvikelse. Så nu när vi kom hem hann vi knappt innanför dörren innan den skulle packas upp. Stackars Elton fick ligga och skrika på soffan (då jag bett Mange ta hand om honom medans jag packade upp all packning vi hade med oss hem!) då pappsen var alltför upptagen med att få loss "sin" efterlängtade bil ur kartongen. Jag surade till och hoppade in i duschen...När jag står där och sjunger för mig själv, vad får jag inte se då i ögonvrån? Jo, en stor svart råtta som kommer och far över tröskeln! Tror ni hjärtinfarkten var nära!? Jovars!
Nu var det ju självklart ingen stor svart råtta, utan just bara den dumma jäkla bilen som hade fått batterier i sig....Hade jag fått tag i karln hade han åkt på däng vill jag lova!
Usch!

...och han har redan börjat prata om nästa jul. Då hoppas han att Ellioth får LEGO i julklapp. Shit alltså, KARLAR...
...och nu tjatar han på att jag ska provköra bilen!
Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar