torsdag 3 december 2009

Drömnatt!

Stjärnor och ljusstakar är tända, tvätten är vikt och allt är undanplockat. Jag har suttit och slagit in julklappar så nu stor tre stora påsar redor för tomten. Det är knäpptyst här hemma förutom en liten "gris" som ligger och knorrar i hörnet av soffan :) Mina stora grabbar for iväg till simhallen för att busa av sig lite...

Det blev ingen mardrömsnattutan snarare nästan en drömnatt. Koppmatning var inget för Pippi, det förstod han sig inte på men med lite extra mat i magen innan läggdags, i form av ersättning,(som han fick i flaska efter jag ammat) stod han sig mycket bättre och sov i nästan 6 h utan att vakna. Däremot kände sig storebror lite ensam i sin säng så han traskade in till oss vid ettiden och med fyra luffsar i sängen blir det trångt och lite svårt att sova. Så vid femtiden fick Mange bära över Ellioth till sin säng igen och jag tog en amningsrunda :)

Har känt mig mycket piggare idag och fått en massa uträttat.
Vi började dagen med BVC... Och efter att lillkillen nu käkat varannan till var tredje timme i flera dagar så hade han självklart gått upp en massa i vikt, hela 300g faktiskt. Så nu väger han 3830g och mäter hela 53cm över havet. STANNA TIDEN, VI HAR INTE RÅD MED EN NY SÄNG NU! (Fortsätter han i den här takten växer han snart om brorsan och då blir det definitivt alldeles för trångt i vår 160-säng:))!
Därefter var jag förbi banken och öppnade ett fondkonto till Pippi så nu ska det börja sparas! Bankmannen ville ha mig till att diskutera pension också men jag fattade ingenting och bad att få återkomma i sällskap med min ekonomiassistent (läs: man) istället... Efter alldeles för många svettiga minuter inne hos den snubben blev det Tornby för att inhandla lite nappflaskor, ersättning och julklappar. Vi har nästan alla julklappar klara och det känns helt underbart skönt!

Nu ska jag krypa upp i soffan och snuffsa min bebis...So long!

Till er som blev lite oroade över mitt inlägg häromdagen...Nej, Ellioth var självklart inte ensam hemma. Han låg och sov gott bredvid sin älskade morfar :)


Elton hälsar på i storebrors säng :)

Älskade, perfekta ungar <3
Mamma & Pippi!

1 kommentar: