söndag 6 december 2009

Sunday

Nu ska vi inte ropa hej än, men jag bad Mange om tre dagar och jag tror fasen jag lyckats. Amningen har gått bra hela helgen så nu hoppas vi det fortsätter såhär...*Peppar, peppar*!
Ellioth har fattat vinken med varför lillebror ligger vid mitt bröst också...Igår när mormor var barnvakt (när jag var och solade) bröt lillebror ihop (av hunger), då suckade Ellioth, kröp upp i mormors knä och försökte hänga ut hennes tutte...Haha, sötunge! Han blir nog en bra barnvakt när han blir större :)

Idag har vi mest tagit det lugnt. Johanna & Melle var över en liten sväng så vi kunde rasta ungarna annars blev dagens stora händelse en tripp till Maxi...Vi skulle tydligen handla hade vi fått för oss men när vi väl kom dit insåg vi att vi inte hade något vi behövde handla egentligen :) Bra där! Gick iaf en sväng och lyckades fylla en påse tillslut.,, oväntat, NOT!

Nu ikväll sövde jag Ellioth vilket var jäkligt längesedan, har inte gjort det i hans nya säng. Pippi lyckas alltid bli vrålhungrig vid tiden för Ellioths nattning så det brukar vara pappsen som står för den, men idag så var det äntligen min tur. Det var supermysigt...Vi läste en bok och det var längesedan vi skrattade så mycket ihop <3 Sedan tog det nästan 1,5 h för honom att somna men det gjorde ingenting, hur mysigt är det inte att ligga medhonom i hans lilla säng liksom!? Supermys!

Har inget vettigt att skriva så ber om ursäkt för jordens tråkigaste inlägg och återkommer imorgon istället! Måste ringa tandläkaren då, då jag igårupptäckte att Ellioth slagit av sin framtand vilken nu är sylvass...får se vad dom säger då jag tycker att den måste slipas så han inte skär sig i munnen. Men hur tusan gör man något i en tvåårings mun? Han lär ju inte gapa mer än 2 s självmant liksom...Söver man ner ungen då eller? Scary :) Får se vad dom säger...

Godnatt från Jo-Lo!

En glad liten Buddha idag <3

3 kommentarer:

  1. Vilken tur att amningen börjar funka! Men även om det inte hade gjort det, så hade du varit en superbra mamma allafall =)

    Vad roligt att Ellioth ville ge "tutte" till lillebror haha.

    Fungerar det bra att ha Ellioth i en säng som inte är spjälsäng?
    Levin är ju född 20 april 08 och undrar om man kan börja med vanlig säng. Måste man ha juniorsäng eller kan man gå på en större direkt. Har hittat en ASCOOL som tyvärr inte har en kant så han inte ramlar ner.

    SvaraRadera
  2. Skönt att det går bra med amningen! Håller tummarna för att det fortsätter!

    SvaraRadera
  3. Tänker så mycket på er :)
    Får som sagt ta det där besöket när det lugnat ner sig lite för mig, och ni känner att ni orkar med mig :)
    <3

    SvaraRadera