lördag 5 december 2009

4 veckor!

Såhär dags för fyra veckor sedan låg vi uppe på BB. Snart skulle dom ta hål på mina hinnor för att sätta igång förlossningen, och jag var skiträdd. Tacka vettja lustgasen, den gjorde vår eftermiddag den dagen :) Nu sitter vi här idag, med vår andra lilla guldklimp och vi har snart redan haft honom hos oss i en hel månad, det är galet!
Ännu mer galet är att jag saknar förlossningen (som jag var så rädd för!), att jag vill göra det igen. Det är fasen häftigt att föda barn alltså...
Men två stycken är verkligen enough just nu, det är verkligen krävande och jag kvävs snart av all kärlek! Tre barn? Jag skulle dö av all kärlek, tro mig.
Men om ett par år kanske, när jag blivit lite större (?) och kanske rymmer mer kärlek?

Shit vad jag älskar mina grabbar,
och grattis Pippi på 4-veckorsdagen <3

2 kommentarer:

  1. Så när kommer en fulländad förlossningsberättelse?? :D

    SvaraRadera
  2. Ja även om en förlossning kan vara otroligt jobbig o krävande, som speciellt min andra var, så längtar man konstigt nog tillbaka till den. Det kan jag göra än idag fast det är drygt 2 år sen sist!
    Håller med alla andra om att du ska försöka koppla bort pressen o stressen att amma! Elton känner garanterat att du blir stressad o det är ju vid såna tillfällen det tar stopp. Det är ju så många som inte klarar amningen så det är ju inget konstigt just för er.
    Och....Du är inte någon dålig mamma bara för att inte amningen funkar!!!!

    SvaraRadera