torsdag 17 december 2009

SÅLD!

Har kramp i magen, inte för att jag är sjuk (för nu är jag frisk!), utan för att Johanna är här och förgyller vår kväll med massor goda skratt! Som bara hon kan, haha...
Hon började med att visa sina auktioner på tradera och vad har hon inte sålt där? Jo, min Boomerang-tröja som hon fick låna i somras, för 7 kr...! Haha, först blev vi lite snopna båda två, men sen skrattade vi så vi nästan dog :) Nästa gapskratt kom när hon berättade om sina kvällar hemma i nya lägenheten. Jo, då bäddar hon ner sig i en solstol framför tv:n, med sin hamster i handen...Haha...Och för att slippa hålla fast den jättehårt (så att den ska sitta still!) så matar hon den med köttbullar! Haha, jag tror jag dör! Och den här Johanna, jo hon är 22 år...Bästa :)
Hon är som en ipren min lilla Johanna :)

Idag hann vi med en liten svängom Malmslätt för att träffa Eltons flickvän (den ena av dom, lugn Kornet!) Lilly...Hon är lite större än honom (men bara 1v äldre) men ack så söt! Där bjöds det även på lunch, man tackar!
Var även tvugna att svänga förbi Ikea då Elton inte hade något "snyggt" att ha på sig på pappsens julbord imorgon, så det blev ett par snyggbyxor och en "skjorta" med fluga. Byxorna kommer dock hänga vid knäna men det är sånt man får ta när grabben fortfarande kämpar med vikten :) Blev även ett par kallingar till Mange i julklapp då det var sista dagen för Friends of MQ (vilket innebär lite rabatt), tack Halajna!

Nu ska jag och tokmaja snart glutta på Paradise Hotel,
tjo!

Lilly & Elton har lunchdate!
Pippi sover gott på mammas mage! Shit vad jag älskar den grabben <3 Tokmaja och Elton snackar världsproblem... "Tjena!"

1 kommentar:

  1. ser ut som om Elton håller i kameran själv :D ...gud så söt han e din lilla prins...o Ellioth med såklart :D...Kram Matilda

    SvaraRadera