fredag 18 december 2009

Angry

Jag var så arg att jag ville skrika, spotta och fräsa imorse...Men jag fick gott hålla minen när jag kånkade ner mina två ungar, tre väskor och två påsar för trapporna! Skithus! Inte nog med det, självklart var ju bilen täckt med snö och temperaturen visade - 8 grader...Svetten frös till is på två sekunder liksom, grr!
Men efter att ha spenderat nästan två timmar ute i den bitande kylan med min storprins, så var det värt allt kånkande (men självklart vill jag ändå flytta!)!

Eftermiddagen, eller snarare kvällen (shit vad man vänder på dygnet när man har bebis!) bjöd på julbord med Manges jobb...Förutom att jag höll på att frysa fast på stolen, och att lite julmust kostade närmare 50 kr så var det rätt trevligt! Vi for dock hem tidigt då Pippi började bli hungrig och jag inte var så sugen på att sitta där och amma...Han är ju fortfarande styrig när han ska ta bröstet!
Ellioth hade nog inte uppskattat julbordet så han gjorde rätt i att umgås med mormor & morfar...Där blir han kvar över natten så vi ska passa på att ta lite sovmorgon imorgon, om nu Pippi går med på det ;) Men han brukar vara lite lat och sova på förmiddagarna!

Nu kallar Elton...Natti!

Elton invigde babygymmet idag, med sällskap av storebror <3
Morfar och Ellioth i pulkabacken!
Strike a pose! Finaste storebror <3 Finaste lillebror påväg på sitt första julbord :)Äre julbord så äre... Mys på soffan nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar