tisdag 15 december 2009

Pigga!

En sån härlig dag...
Först tog Elton och jag sovmorgon till 10.30 vilket var välbehövligt vill jag lova! Elton kunde sovit i flera timmar till men jag blev rastlös och var tvungen att gå upp och plocka iordning lite...För ordning är något som inte existerar efter att mina två storgrabbar har gått ill dagis på morgonen :)
Efter att jag hämtat Ellioth på dagis vid 14 så for vi ut till Ljungsbro och tog med pulka och morfar ut till backen. Det var kolsvart ute när vi kom in igen och vi såg ut som snögubbar allihopa, utan Pippi som låg skyddad i sin vagn då :) Det är så skönt med friskt luft, älskar´t!

På tal om skorna igen då...Mange fick beröm på dagis idag, och dom grattade Ellioth som hade så bra föräldrar, för att vi fixat fram nya skor så snabbt :)
Frida- Ellioth hade inga Kavat-skor utan Timberland. Dåligt när så dyra skor inte håller måttet, tycker verkligen du ska ringa och klaga!
Idag hade han dessutom varit mycket varmare om fötterna, det tackar vi SKOPUNKTENS skor för ;-)

...och till er andra, ja det var Ellioth som var på bild med sin dagisgrupp i Corren igår :)


Tog massor bilder ute i snön idag men självklart glömde jag kameran i Ljungsbro så jag bjuder på två mobilbilder sålänge:

Ellioth uträttar sina behov (ja, han både kissade och bajsade faktiskt!) medans Tuwa läser tidningen för honom...Från i lördags :)
Imorse när vi tog sovmorgon...Pippi sover på min mage då hans mage blir lite lugnare då!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar