tisdag 1 december 2009

Ge mig lite hopp?

Ännu en SKITdag har tydligen börjat. Skulle ringa företaget där jag gjorde kalendrar och julkort igår för att få totalsumman innan jag betalar, men då har jävlarna höjt priset på alla mina varor över natten...Tack, skit på er! Ska ringa och säga att jag beställer av deras konkurrenter istället, bara så att dom vet liksom :) (Inte för att jag tror dom bryr sig det minsta ens!)

...och skitdagen lär fortsätta. Ska ta grissprutan i eftermiddag och jag är skitnervös. Inte för sprutan i sig, utan för att bli sjuk. Att vara sjuk har man verkligen inte tid med när man har två knoddar.

Ellioth trotsade dessutom järnet imorse...Inte nog med att han sparkade lillebror i huvudet när jag ammade, sen skulle han inte ha några kläder på sig heller. Kör han på samma visa när det är dagisdags på torsdag igen så får han gå dit naken. Inte mig emot, jag slipper gärna sätta på alla tusen kläder och ytterkläder. Fy farao för vinter!
...och fy farao för mitt dåliga humör...Nu tar jag det med mig och går och drar täcket över huvudet på mig och Pippi!

Godnatt!

2 kommentarer:

  1. Hej Sofia.
    Tänkte berätta för dig vart jag beställde mina julfoton och kalendern ifrån.
    Julfotona beställde vi ifrån fujifilm.se och dom kom på 2 dagar.Kalendern beställde vi ifrån vistaprint.se och där fick vi ett jättebra pris i jämfört med dom andra företagen.

    Hoppas det fixar sig för dig.

    SvaraRadera
  2. Heej.
    När jag tog sprutan så fick jag bara lite ont i armen o inget mer. Hoppas du får bättre dagar framöver och jag tycker du är en ASBRA mamma!

    SvaraRadera