lördag 5 december 2009

Söttant!

Skönaste dagen på länge som innebar myskläder all day long...

Mange (smart ass) råkade glömma bort tiden och kom ner till tvättstugan 30 sekunder för sent vilket innebar att vår tvättid var slut och någon annans hade börjat, och våra kläder var inlåsta. Vi satte en lapp på dörren att dom skulle ringa så kom vi direkt men personen som skulle tvätta efter oss verkade inte så sugen på det för efter två timmar hade hon fortfarande inte kommit så Mange ringde bostadsrättsvärden och bad dom komma och öppna åt oss. Dom skulle då ha 500 spänn, vilket dom kunde köra upp i röven, så vi fick gott vänta. Efter en lite stund, när samtidigt Mange var nere i tvättstugan för att kolla om någon kommit, ringde världens sötaste dam..."Hej mitt namn är Lena, är det era kläder som är kvar i tvättstugan?"...Jag svarade att vi skämdes och bad så hemskt mycket om ursäkt men hon fortsatte bara..."...mig gör det absolut ingenting. Jag satte på fläkten i torkrummet ifall det var något som inte var torrt och så lät jag dörren stå öppen så ni kan gå in när ni vill!". Söttant då, nästan så jag ville springa och slänga mig kring halsen på henne! Kollade just upp hennes adress så hon ska få sig ett välförtjänt julkort :)

Nu på eftermiddagen for vi till Ljungan där min kära mamma blekte och håret och klippte mig. Jag börjar tusan bli riktigt mörk, men nej, jag är blondin så är det bara :) Sen ställde dom även upp som barnvakt medans jag åkte ner till solariet i en halvtimme. Tro mig, jag känner mig redan tusen gånger fräschare! Nu längtar jag bara tills jag får börja träna också...

Btw så har amningen funkat kanon idag med, så nu håller vi alla tummar :) Nu har vi "övat" i nästan en månad liksom så snart "sitter" det nog :) Nu ska han dock få sig en rejäl flaska med ersättning...Det fick han ju igårkväll och på den sov han sedan 7 timmar i sträck, man tackar för den sömnen!

Godnatt nu!

<3
Finaste lillprinsen!
Jag skrattar ihjäl mig åt det här kortet...
Spana in grabbens tuttar, så jäkla snygga :) Dom måste han ärvt av sin mor :) Mor- och storfismys <3 Full rulle var det ja :)
Han ser ut som en liten boll i ansiktet, vår lilla Buddha...
Han blir nog en tjockisbebis :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar